-
Hayden a Rachel spolu už dlouho nejsou...Nechápu,proč je tu pořád ten vztah...To jsem tu jediná,kdo se tu o něj tolik zajímá?Holky,vám se snad nelíbí? :D
-
Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí
jjj maaateee všici pravduuuu uplně sem z něho pryč a ten dům života (life as a house) no to je něcoo!! škoda ze bydlí za oceanem *9* -
-
Re: Hayden-Nej herec kluk a prostě nej človí
dům života je naprosto best... tam vypadal fak naprosto nádherně... no je krásnej.. a klidně se tu z něho podělám i když jediný co oněm vim je, že je krásnej a to mi vlastně stačí.. *1*
-
-
Ahojky, :) tady máte odkaz na můj blog o Haydenovi, když budete chtít, podívejte se :D. http://kikaaaa.blog.cz
-
Je to úžasný herec, vypadá super, 30 jako číslo mi k němu nějak vůbec nesedí... :D. Takers, Star Wars, Andělé a panny, Warholka...díky němu jsou všechny filmy lepší...
-
Naprosto úžasný, ve Star Wars II. celkem závidím senátorce jak se sním líbá :D *14*
-
katastroficko -katastrofální herec. Aneb jen katastrofální ? Toť otázka ....
-
Je to krasavec!
Jsem ráda,že George Lucas vyvral pro natáčení Hvězdných válek tak neokoukanou tvář!Hraje to fakt dobře!Moc se těším na Epizodu III.!!!!! -
Je skvělej ... =)
-
No je prostě boooooooooooooožžžžžžžžžžžžíííííííííííííííí!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Nádhernej kluk!!!!!!!
Je fakt božskej. Jsem do něho zamilovaná až po uši. Nemůžu se dočkat POMSTY SITHů vážně