-
Bozicku ten je taaak nadhernej!!! Toho bych chtela domu!!!
-
Mucínek!
-
ifrlfidrk8dthbyveronikahfhhhxhyshjhys
-
Jako Anakin a Darth Vader je skvělej!
-
on je boží
je super,sexy JE PROSTĚ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!A KOMU SE NELÍBÍ MÁ ZVRHLEJ VKUS -
Holčiny!!!Kdybyste se měly trápit k vůli kadýmu hezkýmu herci nevym nevym,jak byste dopadly.Nejspis v nejaké psychiatrické léčebne.Ale uznávám,e je déééééééééééééésně SLADKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Posílám mu 1 000 000 000 pusinek za oceán.
-
Kdo bude hrat Anakinova vnuka???
Tak ja ted vazne nevim!Kdyz mi bylo o deset let min, zamilovala sem si Luka, ted je mi prave o tech deset let vic a zamilovala sem si jeho otce Anakina.Hlavne at proboha G.L. netoci dalsi dily nebo se zamiluju do Anakinova vnuka Lukova syna!!!!!P.S:Je mi 24, to zas neni tak moc.Treba se toho vnoucka jeste dockam!!!Cau ZUZI -
Jen kdyby uměl hrát!! To ale asi moc neumí... ve Star Wars byl nejhezčí, když hořel!! v tý scéně se mi jedině líbil, byl hezky komicke:o)
-
konečně dospěl
Teda s těma krátkejma vlasam vypadal jako kuře (mno asi měl tak vypadat když byl mladej Skywalker) a moc se mi nelíbil. Ale ted jak má ty delší vlasy v Epizodě III. tak je z něj vopravdickej kořen. Skoro jsem ho nepoznala a děsně mu to tak sluší. -
2. prispevek
Jako Anakin je sexy, ale kdybych si mela vybrat charakterove, tak volim Deartha Vadera, Anakin je moc jednotvarny. Nezabijte me, ale tohle je muj nazor a vy mi ho nevezmete... PS: mi se libil i ten jeho maly spleteny pramen vlasu v E.II.