Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bozicku ten je taaak nadhernej!!! Toho bych chtela domu!!!
  • Mucínek!
  • ifrlfidrk8dthbyveronikahfhhhxhyshjhys
  • Jako Anakin a Darth Vader je skvělej!
  • on je boží

je super,sexy JE PROSTĚ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!A KOMU SE NELÍBÍ MÁ ZVRHLEJ VKUS
  • Holčiny!!!Kdybyste se měly trápit k vůli každýmu hezkýmu herci nevym nevym,jak byste dopadly.Nejspis v nejaké psychiatrické léčebne.Ale uznávám,že je déééééééééééééésně SLADKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Posílám mu 1 000 000 000 pusinek za oceán.
  • Kdo bude hrat Anakinova vnuka???

Tak ja ted vazne nevim!Kdyz mi bylo o deset let min, zamilovala sem si Luka, ted je mi prave o tech deset let vic a zamilovala sem si jeho otce Anakina.Hlavne at proboha G.L. netoci dalsi dily nebo se zamiluju do Anakinova vnuka Lukova syna!!!!!P.S:Je mi 24, to zas neni tak moc.Treba se toho vnoucka jeste dockam!!!Cau ZUZI
  • Jen kdyby uměl hrát!! To ale asi moc neumí... ve Star Wars byl nejhezčí, když hořel!! v tý scéně se mi jedině líbil, byl hezky komicke:o)
  • konečně dospěl

Teda s těma krátkejma vlasam vypadal jako kuře (mno asi měl tak vypadat když byl mladej Skywalker) a moc se mi nelíbil. Ale ted jak má ty delší vlasy v Epizodě III. tak je z něj vopravdickej kořen. Skoro jsem ho nepoznala a děsně mu to tak sluší.
  • 2. prispevek

Jako Anakin je sexy, ale kdybych si mela vybrat charakterove, tak volim Deartha Vadera, Anakin je moc jednotvarny. Nezabijte me, ale tohle je muj nazor a vy mi ho nevezmete... PS: mi se libil i ten jeho maly spleteny pramen vlasu v E.II.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit