Přejít na výpis diskuzí

Hayden Christensen

OSOBNOST 31.12.2006 
173 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý Haydene. Ráda bych Ti popřála vše nejlepší k Tvým 32.narozenínám, Hodně štestí, zdraví a mnoho hereckých i žovotních úspěchů. Musím uznat, že ses mi nejvíce líbil líbil, jako Anakin Skywalker, ale i v jiných filmech, jako například Jumper. P.S. Jsi nejlepší *14* *1* *14*
  • Nejnadhernější kluk na světě!!!! Krása sama... MILUJU HO!!!!
  • bozi

no, co dodat... proste bboooooooooooooooooooooooziiiiiiiiiii nadhernej!!!!!!
  • no néééé...

ježišššššš ten je tak úúúúúúúžasnej!!! nemůžu bez něj žít...holky,to je děsný!!sem bez něj úplně ztracená-asi se nikdy nevdám...!!!!!!!
  • To je fakt!!!

Holky musím s váma souhlasit!!! Je fakt hezkej!!! Ale takhle z něj šílet nemusíte. I když je krásnej!!! V CESTĚ VZHŮRU byl fakt hezkej-bylo by super kdyby to zase opakovali, ale ve STAR WARS byl taky...však vy víte!!! :-)
  • fakt uzasnej koren

Kdo by ho nezral ale ja sem znej hotova cela porat na nej mislim a ve skole kulik tomu dostavam poznamki a spatny znamki vic nez dobry ale bach nema rad zarlivky. (PS:nema rad zarlivky. Proc nejsem o 5 let starsi a neziju v americe)zdalec vsichi co ho milujou.
  • Závidim všem herečkám, co s nim hrajou!
  • Hayden web

Zdravim chtěl bych vám představit web o Haydenovi: http://hayden-christensen.wz.cz a pokud by někdo chtěl spolupracovat při tvorbě můžete.
  • Málo o tom mluví na veřejnosti, ale tady to klidně napíču. Miluju Anakina a Haydna zároveň. Některým mým známím to připadá hloupé a zvláštní, že miluju fiktivní a reálnou osobu zároveň, ale už je to tak a nikdo mě od toho neodradí *4* Spousta lídí sem píše, že je to hloupé, že milujueme zrovna Haydena nebo Anakina. Myslím si, že by jim také nebylo příjemné, kdyby jsme mi jim říkaly, že ti, které oni mají rádi, jsou divní. Každý má svůj vlastní rozum a každému se líbí něco jiného, takže bych byla ráda, kdyby jste to pochopily. Děkuji. P.S. Jestli se to někomu nelíbí, tak je to jeho nebo její problém. A já nebo někdo jiný s tím už nic nenadělá. Takže máte smůlu. Smiřte se s tím, že milujeme Haydna nebo Anakina. Děkuji za přečtení a přeji hezký den *4* *14* *14*
  • KRASAVEC

Je vazne moc hezskej.Komu se nelibi,tak je asi na hlavu padlej.Skoda ze to neni cech:-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší