-
Helenko váš koncert byl úžasný.
Jste pořád sexy a samozřejmě výborně zpíváte. -
-
Helenka momentálne exceluje v muzikáli Mamma Mia v úlohe Donny a je ako spevácky tak aj herecky fantastická *14* obdivujem ju a veľmi jej fandím
-
-
Já mám radši zesnulou Ivetku Bartošovou ako Helenu Vondráčkovou. Za chvíli tady mám mínusové hodnocení od Listopad - haha-franckajagrova
-
Milá Helenko moc se omlouvám za svého kamaráda Luky1987,že Vás tady uráží. On se polepší,má takové špatné období-prostě se mu nedaří tak u něho propukla závist.Nezlobte se na něho.S pozdravem Listopad.
-
Já nikoho neblokuji a nejsem admin této stránky ,ale funguje to tady tak, že když nekdo píše vulgárne na nejakou osobnost, tak je zablokován
-
-
Prosím ťa tak čo tu na ňu kidaš. Načo sa sem vôbec tlačiš. Tvoj názor vypravaj doma. A keď niekto povie že Helenin spev nič moc tak by mal ísť na psychiatriu. Prosím ťa zdrz sa komentára áno.
-
-
Když Helenu nemusíš tak sem nelez a neurážej ji. Když má někdo výhrady ke Gottovi nebo Bartošové tak hned to mažeš nebo dotyčného zablokuješ.Nastestí je tu Facebook a tam seš úplná nula:))
-
-
Nejsem nula
-
-
-
Nechápu jak nekdo muže tvrdit, že Helena Vondráčková je nejlepší zpevačka, ty její prevzaté odrhovačky se nedají poslouchat
-
-
Aj mne je zle keď ťa musím počuvat a to len čítam tvoje priblble komenty. Jako...Môj zlatý chod sa hrať von dopiesku a neurazaj tu ikonu českej hudby.
-
-
nejlepší zpěvačka *14* *14* *14*
-
-
Aj pre mňa je pani Helenka najlepšia speváčka *14* *14* *14*
-
-
Nemusím Helenu Vondráčkovou a neposlouchám jí
-
-
Nechápem prečo potom chodíš na túto stránku-si trápny
-
-
Hurá-25.10.sa už teraz veľmi teším na muzikál Mamma Mia v hlavnej úlohe Donny sa predstaví moje najmilšia a najobľúbenejšia speváčka pani Helenka Vondráčková *14* a práve na ňu sa teším najviac-mám ju úprimne nesmierne rád,je senzačná *14* nepochybujem,že bude fantastická
-
Vondráčková se nenávratně zprotivila všem slušným lidem po neuvěřitelných soudech s Martou Kubišovou i Zagorová Pilarová a mnoho dalších kolegů jí odepsalo.