-
Pre Kikush77 dávam Ti absolútne za pravdu pani Helenka je Speváčka svetového formátu,problém je,že niektorí diskutujúci si len liečia svoje zakomplexované mindráky,s tým nič nenarobíme,v našich zemepisných končinách,žiaľ,stále prevláda závisť,zloba,zášť.Bol som v divadle Hybernia na Helenkinom narodeninovom koncerte a prial by som Ti tú úžasnú atmosféru zažiť a precítiť.To žiadne slová nedokážu opísať,treba to zažiť na vlastné uši a oči,očarujúci zážitok a pôžitok *14* *14*
-
pro Kikush77: Helena bývala dobrá zpěvačka,ale už není. Není to tím,že by už neuměla zpívat,ale díky těm nechutným soudům už na ní není nikdo zvědavý a já se ani nedivím. Na její koncert bych nešla už jen z toho důvodu,jaká je a co je schopná pro peníze všechno udělat. A prosím tě Lucku Vondráčkovou nech na pokoji,je pravda, že nemá takový hlasový rozsah jako Helena,ale je milá, sympatická, nemá žádné nechutné skandály, je prostě v pohodě. A toho já si cením víc než počet nasbíraných Slavíků a počet vyprodaných koncertů.
-
*3* všechno nejlepší *3*
-
Všetko najlepšie. Všetko zdravíčko a šťastíčko sveta *4* Ak dá na toto niekto "nelíbi" prajem mu prežiť tie najhoršie narozky *2*
-
Jasné a nemala by tam ísť aj po lekciu kopírovania? *1* Pretože tá Vaša Lucie má 99% prespievaných hitov :) Ako si dovolila prespievať so svojím škrekotom Simply The Best od Tiny Turner nikdy nepochopím *9*
-
Už len najznámejšie hity: Dlouhá noc, Sladké mámení sú jej :) Predtým sa to proste prespievavalo, ale Helena má aj svoje veci *3*
-
:D Ona aspoň vie spievať... Ak si jej neter,ktorá má hlas ako sušené slivky dovolí zaspievať Simply The Best od TT. Tak Helenka môže všetko :) Helena spieva pre fanúšikov nie pre Vás,ktorý nemáte čo robiť tak sa ju snažíte len urážať od rána do večera :)
-
Všechno nejlepší k narozeninám !!!! *4*
-
Škoda, opravdu nepovedený klip.
-
To je ale hnusný klip, měla by jít stará vondráčková na lekci k paní doktorce Lucii Vondráčkové Plekancové, aby viděla, jak se dělá krásný klip.
-
Já jsem viděl na you tube všechny heleny vondráčkový převzatý hity, je to dost síla, na tom si vytvořila slávu ? Má vůbec nějaké domácí hity nebo je opravdu hvězdou převzatých hitů ? V tom případě by měli být slavní i zpěváci ze super star, kteří také jen přezpívají hity slavných kolegů. No kde to jsme.
-
Tak tohle má bývalá slavná zpěvačka zapotřebí ??? Je to děsná a úplně zbytečná předělávka Erose R ! a proč jako zpívá italsky ? koho to tady bude zajímat ? to chce v 70 letech prorazit v itálii ??? to je strašná sranda !!! *15* Babi už to konečně pochop že tvoje doba je dávno pryč odchod ze scény jsi fakt nezvládla *7*
-
Nový videoklip Helenky... http://www.youtube.com/watch?v=MCl3hZj2SjI
-
Všichni ti co píší ,to co píší, by se měli někdy přijít podívat na koncert paní Heleny a pak by snad pochopili, jaký je to profík a skvělá zpěvačka.Pokud je někdo takto super, umí rozdávat radost a skvělou náladu lidem na koncertech,jen těžko se ubrání mediálnímu tlaku. To co se kolem paní Heleny děje, jen a jen její věc. Nám ostatním nikdo do talíře nevidí,proto snad nemusíme nakukovat k ní.Přeju ji jen to nejlepší a těším se ještě dlouho budeme na jejich koncertech pařit a dobře se bavit. *2*
-
Ak sa Vám Helča nepáči fajn, ale tu by ste mohli začať preberať jej kariéru a nie jej manžela. *16*
-
Co se týká Heleny,byla opravdu dobrá,ale ta doba je už minulost.Souhlasím s příspěvky,ve kterých čteme že slávu a oblíbenost pokazil její nynější manžel.Je nechutné stále poslouchat a dočítat se jak se stále soudí.Jak má stále málo a chtěla by víc a soudí se o miliony.To že má na krku chamtivce který má oblibu v soudech-budiž,ale že se soudila s "kamarádkou" Martou Kubišovou,to je už docela síla.Jistě má na tom Michal podíl,ale copak nemá Vondráčková mozek?Je nesvéprávná? Vrána k vráně sedá a proto nejen M.M.stojí charakter za velké H....,ale H.V.Na její koncert bych nikdy nešla,bylo by mě to protivné a navíc mám ráda dámy které stárnou s grácií a né skoro 70-leté ,které ze sebe dělají 30-leté.
-
....a ještě pro úplnost dodávám, že tu stránku Martina Michala (jako správce a managera) jsem myslel ironicky -aby jste rozuměl......
-
Vážený pane "Pavol",
chci říct, že s názorem "JS" na Váš příspěvek plně souhlasím. A dodávám: Tohle je stránka Martina Michala, a ne jeho manželky. Vaše příspěvky na stránkách Osobnosti.cz - konkretně u HV (jako Pavol a taky pod pseudonymem) jsou už opravdu trapné. Vy nevnímáte realitu? Kde to žijete? -
Jenže ty lidi přišli hlavně na městské slavnosti ne jen na Helenku Ondráčkovou. Helenka Ondráčková musí díky svému muži a špatnému charakteru přesouvat své koncerty do menších prostor nebo je rovnou rušit už i na Slovensku taková je realita ani K.Vágner nepozval na slavnost tuhle "Divu" stejně jako loni Hana Zagorová *1* Její skutky jsou neomluvitelné a lidem se dokonale zprotivila *15*
-
Niekoľkotisícový dav ľudí na preplnenom žilinskom námestí 1.6.vo večerných hodinách od 21.30 do 23.40 hod.neutíchajúco tlieskal českej DIVE Helenke Vondráčkovej,ktorá svojim spevom,tancom a báječnou choreografiou dostávala ľudí do varu,ani po poslednom prídavku sa s ňou nechceli rozlúčiť a potlesk znel ešte aj krátko po polnoci* *14*