-
Helena byla,je a bude moji osudovou ženou
Po kolenou za Helenou byl jeden pořad v TV.Já osobně bych dodal a klidně po střepech.Je mně 40 a co mně paměť sahá,vždy jsem Heleně fandil.Je to šikovná a chytrá a neobyčejně milá žena.Navíc je krásná.Pokusy o napadání.že ji pomáhá plastika jsou asi pravdivé.Ale vážení,vyhlazení vrásek pomáhají mladistvému vzhledu.Ale štíhlou postavu si musí udržovat sama. Podívejte se vy všichni Helenini kritici kolem sebe a mnohdy i na sebe. potkáváme každý den studentky,které vypadají jako koule.Navíc si vezmou moderní kalhoty pod pupík i níže a tričíško pod prsa a mezi to nám strkají na odiv své špeky.Myslím,že nejvíce kritiky přichází Heleně právě od takových "koček" a z řad mužů ,od chlapů,kteří by si mohli pískat i na prsty u nohou,kdyby měli doma takovou kočku jakou paní Helena je.Myslím,že veškerá kritika je jen a jen žárlivost.Dvacítky zavidějí,že nevypadají jako šedesátka Helena a chlapi možná závidějí panu M.M. a proto hledají chyby na Heleně.Navíc proč by chodila do důchodu?!Vždyť vláda chce odhlasovat důchodový věk,že se jej téměř niikdo nedožije.Tak ať nám k tomu zpívá i dále půvabná,milá a super Helena.Díky všem kteří ji fandíte.A kritizujicí osoby prosím pohleďte do zrcadla svých duší.Kolika lidem jste vy kritici dokázali dát radost?Helena statisícům.A vy?!!!! -
Re:
Tomu človíčku co psal 16.1. 2006
Závidíš že ona na to má a ty ne? To víš to je dřina a práce odvedená za kterou si může pořídit co chce dokonce i plastiky.
150 let jí určitě není ale i přesto na její věk umí dobře zpívat do toho tančit a stepovat.
To ty by si asi těžko dokázala že?
Já vjejich letech a dělat to co dělá pani Helenka že zpívá do toho tancuje nebo stepuje já bych tam padla na pusu.
To chce trénink a jen trénink.
Nezáviď a makej na sobě pak možná toho taky dosáhneš a budeš vklidu a budeš si moci pořídit taky plastiky čau *10* *5* *16* *8* -
Re:
Ahoj tomu človíčku co psal před 2 lety. Je to jenom závist ať si lidi říkají co chtějí oni jsou jak novináři jen ubližujou.
Helenka Vondráčková je hvězda ať si říká kdo chce co chce. V jejím věku takto krásně zpívat, do toho tancovat. Nooo mě osobně by to zabilo.
Helenko jen tak dál, držte se jste jednička.
Nevnímejte bulvár a zlý lidi. Ty Vám nepřejí nic hezkého.
Hodně štěstí Vám přeje ... *1* *3* *15* -
go, Helo, go!
Hezky Hely!!!!!!!! *1* -
Re: Re: Re: Re: Helena
Hele ty jsi začal s kritikou a nikdo se tě neprosil.Nepsala jsem to tobě.Tak nevim proč buzeruješ člověka za jeho názor.Ten tvůj taky nikdo nekritizuje.Jo a když už jsme u tý češtiny tak si přečti pořádně ten svuj první příspěvek... *15* *1* -
Re: Re: Re: Helena
Milá Clariss, ty máš o češtině co povídat!!! Nejdříve se nauč psát sama a pak kritizuj druhé!!!!! *1* -
Re: ???
Jo líbí se mi ta písnička. *3* -
Patrik
Je neuvěřitelné jakou má v sobě v šedesáti energii jak je pružná jak jí to zpívá.Kam se na ní hrabe Bílá,Langerová o její neteři ani nemluvě... -
Pozvánka
Krásný letní den všem. Dovolujeme si vás pozvat na nový neziskový web http:/bluestar.tym.cz, kde si na titulní straně můžete přečíst minirozhovor s Helenkou Vondráčkovou. -
Pozvánka
Krásný den všem. Rádi bychom vás pozvali na nový neziskový web, kde je právě nyní článkem týdne již dříve pořízený minirozhovor s Helenkou Vondráčkovou. Přejeme příjemný pobyt a počtení. Naše internetová adresa je http://bluestar.tym.cz *3* -
Re: Re: Helena
Hele Peťulko na nic jsme se tě neptala.Nauč se nejdřív psat česky a pak teprve kritizuj.Je vidět,že nejsi objektivní a že jsi nikdy nikoho jinýho neslyšel zpívat na živo jinak by jsi věděl o čem mluvím.Ta protekčnín Absolonová jak píšeš aspoň neplní bulvár trapnejma kauzama jako naše Helča.Víc lidí ji nemusí z tohodle důvodu.Takže se měj pěkně a adios *5* -
Re:
Helena je už docela stará neni krásná jako barbínka,ale má krásný písničky -
Re: Helena
Clarisso co to tady kvákáš za blbosti nějaká protekční Absolonová Heleně nesahá ani po ty kotníký a to jak hlasem tak ani ničím jiným!!! ta se akorád hodila za tu čarodějnici v pohádce princezna ze mléjna *15* -
Helena
Chci jen říct...Byla jsem na muzikálu Noc na Karlštejně...Do té doby jsem si myslela že Helena umí jak se říká,ale když Monika Absolonová začala zpívat písničku Lásko má já stůňu,měla jsem husí kůži a tajil se mi dech.Řeknu vám kam se na ní Helena hrabe.Takže mám jedinej vzkaz.HELENO MONika TE STRČILA DO KaPSY!!!JDI DO DUCHODU BO TĚ NEMU6U ANI VIDĚT -
Adam
Byl jsem na Vašem koncertu k 60 narozeninám a musím vám napsat byla jste naprosto perfektní jak hlasově tak vzhledem i tancem.Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek na který nikdy nezapomenu a za který Vám děkuji.Zpívejte co nejdéle jste u nás v česku nenahraditelná!!! *14* -
Re: CD Zastav se a poslouchej
No, to je docela trapný, přímo u jejího fóra prodávat její cd - si z toho kdejakej ... může dělat tržiště ... došly drobný na pívo nebo co? si pleteš forum s bazarem - na prodej máš inzerci trubko! -
Helena je bezkonkurenční česká zpěvačka
Heleno jsem rád že stále zpíváte jste stále velmi dobrá zpěvačka a taky stále puvabná žena.Proto si nic nedělejte ze závistivců a nepřejícných lidí kteří vás pomlouvají v nechutných diskuzích na netu jsou to v drtivé většině nespokojení zakomlexovaní lide co sami nic nedokázali a jen kolem sebe plivou.Přeji Vám mnoho zdraví a spoustu dalších uspěchu ve zpěvu. Jinak Vaše nové cd je skvělé škoda jen že již netočíte nové videoklipy s pozravem Petr *4* -
CD Zastav se a poslouchej
Nabízím originálku,v případě zájmu,napište! *3* -
Jen a jen pro Helenku
Helenko, jste vazně super zpevacka i super jako clovek. Mám domatéměř celou vaši discografii včetně dvou DVD. Vzdycky se s babickou preme. Ona má ráda Lucii Bílou no a já zase vás. Lucinka dobrý ale Helča je jen jedna říkávám pokaždé. Ještě nikdy jsem nebyl na vašem koncertě tak bych si to rád splnil. Doufejme jednou. Helenko přeji Vám a celé vaši rodině včetně pejska hodně zdraví štěstí lásky porozumění. Vám trpělivost, maximum invence, spoustu dalších super písniček jako dosu. Mějte se krásně. S úctou Mirda -
Re: Přestaňte se furt navážet do Heleny!!!
Velice si vážím každého kroku paní Vondráčkové. I nyní nezklamala.Společně s paní Y.Simonovou jsou to opravdové dámy mezi českými zpěvačkami!! Jejich hlas je skutečný originál a každého slyšícího člověka příjemně pohladí. Přeji vše nej,nej.. Láda.