-
Lucka Vondráčková je lepší zpevačka
-
Až na toho soudruha Zemana.Myslela jsem,že je Helena inteligentní.
-
20.1.sa nevýslovne teším na koncert milovanej pani Helenky v 02 Aréne bude to zas ten najmilší dar aký si len môžem priať je fantastická a skvelá *14*
-
Helena Vondráčková nic moc i jako zpevačka
-
Milá pani Helenka hoci oneskorene prajem Vám k Vašim milým narodeninám hlavne mnoho zdravíčka lásky pohody *14* nech sa Vám darí skvele v sukromnom živote *14* i vo Vašej fantastickej kariere kde ste svoju prácu povýšila na celoživotné poslanie *14* DAKUJEM Vám že STE *14* moc si Vás vážim a mám Vás nesmierne rád *14*
-
Vše nejlepší k narozeninám hlavně hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Přeje Áďa. *14* *14* *14* *14*
-
Helena Vondráčková by mela jít už do duchodu
-
Pani Helenku Vondráčkovú milujem od svojich detských rokov a som náramne šťastný že ešte stále spieva lebo aj dnes je úžasná fantastická a excelentná brilantná Pani Speváčka *14* pre mňa je absolútnou SRDCOVKOU *14* moc a moc jej fandím a držím jej palce nech sa jej skvele darí
-
Pán Lubomír úplne s Vami súhlasím napísal ste to veľmi pravdivo a krásne ja tiež veľmi fandím pani HELENKE *14* od mojich ôsmich rokov a nesmierne si ju vážim a ctím *14* dakujem Vám za nádherné slová na adreu nadčasovej Divy svetového formátu *14*
-
Lucií Bílou tu já taky nemusím ani ten její řev
-
koho ja nemusím tak toje Lucie Bilá, tamije strašně nesimpatická.
-
Helence Vondráčkové , přejí vše dobré a zdraví , přál bych si moc pokud by bylo možné kdy by ji bylo více vydět v televizí v mediich a více koncerty měla pro nás , kteří ji máme rádí a jejích hodně , Helenku mám rád už od svích 16 let a dnes mi je 46 let a stále mám . Ti kteří Helenku kritizují jsou zavistivci a tím se nedá nic dělat , lidi jsou dnes zlí , tak že pokud bych mohl poradit tak takové lidi bych nebral Vážně , to co Helenka za svou karieru udělala už ti kritici nevidí. Tak že helence stále držím palce ať jíto stále tak dobře jde jak do posud.
. -
Helena Vondráčková by mela jít už do duchodu a ne zbytočne zpívat dál, ty její plastiky na tváři, no hruza
-
Som toho istého názoru pani HELENKA je výnimočne vzácny a svetlý zjav ako speváčka svetového formátu tak aj ako úžasná ľudská Osobnosť skromná s pokorou a s obrovsky láskavým SRDCOM mám ju nevýslovne rád a moc si ju vážim
-
Heleno jste hvězda světového formátu a bez manýr.Škoda,že doma někdy není člověk prorokem....Moc vás zdravím.M.
-
Milá,Helenko,gratuluji Vám k 14. výročí svatby.Přeji Vám do dalších let lásku a štěstí
*14* *14* *4*
Adéla -
Dříve ty plastiky uměli nějak líp, Ljuba Hermanová např. Teď to snad šije Singer na koleně, Zagorová, Vondráčková, Havlová, Patrasová, maškary.
-
Milujem pani Helenku je fantasticky nadčasová speváčka a veľmi milá a srdečná dáma *14* moc a moc si ju vážim a ctím *14* držím jej palce a prajem jej z celého srdca len a len to najlepšie *14*
-
Tak keď ju nepočúvaš načo sa tu k nej vyjadrujes?
-
Daj sa vypchat. Len totálny úbožiak môže hovoriť toto čo jej závidíš? Ano Ivetka aj Karel sú pání s veľkým P ale Helena k ním patrí..