-
ja jsem nahodou krasna abyste vedeli.je mi 17 a mam firmu kosmetiky v italii. a mam za kluka vojtu kotka a bydlim v praze
-
pro klarinku
nebo aspon odkaz!!!!!!!!!!!!!!!!! -
pro klárku
Achich klárko.....ty na mně zapomínáš!!!!!!!Nemusíš se vymlouvat že nemáš čas, řekni mi narovinu proč mi nepíšeš......Chjoooo, každou hodinu co sem na netu chodim na ten mejl a koukám se jesi mi nepřišel e-mail...a nic. a nic, a a a a a a a a a zase niiiic!!!:(:(:( Klári tak už mi proboha písni!!!!!:(:( Papapapapa Marťulinka....já teda nevym jo...ale H.D mooc nemusim..... :X -
pro klarinku
a odkaz zase nikde!!!!! -
pro mar´tulinku
ahojík prosím nezlob se ale já jsem neměla vůbec čas sem byla na focení a pak jsem měla hodně starostí ve škole:-(((( maj tam hroznej bordel a předělali nám rozvrhy takže sem musela hodně lítat a schánět ty profesory:-) mrzí mě že jsem ti to slíbila a pak to nedodržela ale budu se snažit ti napsat hned jak to jen půjde ano? -
klárko, proč mi něco slíbíš a pak to nedodržíš????Proč mi kurnik nenapišeš ten mail????Sem tady na něj čekala už od pondělí a nic...tak něco neslibuj když to nedodržíš!!!!!
-
a vidíte chudinky omezený? už je to zase tady radši chodte kanálama protože mít váš slovní tak se radši zakopu pod zem a nevylezu...
-
ne ty taková nula se nepleteš:-) a mě už pomalu začíná přestávat bavit ty vaše omezený keci fakt už mě nudíte
-
pro klarinku
ježiš to je fakt super že jsi to ještě neslyšela ale je to pravda....hej už mě to pomalu přestava bavit-2 měsice tu kecaš cipoviny a fotka nebo aspoň odkaz....a ten je furt nikde!!!!je fakt super že se snažiš neodepisovat,ale opravdu by mě zajimalo proč nechceš ukazat svoji fotku-vždyť jsi nadherna ty slavna modelka klara vždyť se nemaš za co stydět ne??ja takova nula se přece nepletu ne? -
ne vůbec to nbylo otřepený tohle jsem ještě neslyšela:-)