Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak slečny vaše problémy bych chtěl opravdu mít. Moc jste mě pobavily :-)
  • PRO KLARU

předem bych tě chtěla pozdravit a popřat ti krasny den,jelikož jsem stejně slušně vychovana jako ty.jen bych na tebe měla jeden dotaz-jelikož mi mě dobre mravy nedovoluji zeptat se tě jakkoli vulgarně-proto použiji slovnik spisovnych slov.chapu že ted mi už určitě pošleš odkaz na svoji agenturu a na svou fotografii,jelikož me slušne chovani ti to dovoli.velmi mě těši že jsi téhož nazoru jako ja že bychom se k sobě měly chovat slušně tak zajiste jsi už pochopila že jestli teď nepošleš ten odkaz tak se pěkně shodiš.měj se nadherně a doufam že mi odepišeš
  • prece se kvuli tobe nebudu menit.kecam jen to co chci,a nemusim u toho lhat,narozdil od tebe,a neklad si podminky,jednou si rekla ze nam ji ukazes tak to udelej.to je to takovej problem?kdyz ses modelka tak byses nemela za co stydet ne?a jo ja zapomela,ty vipadas jak hilarka:D
  • !!!!!!!!

Kurňa já jsem pako, klárko omlouvám se ti..můj mejl je Fekynka@centrum.cz...Fakt promin, mooooc se ti omlouvám..ted sem si to uvedomila...!!!!Fakt promin!!!!!!!
  • ...

Klára : O.K....tak se někdy ozvi...Kláru vůbec neznám a příjde mi jako "fajn" holka!!!!Tak nevím co děláte..až tak v 17letech pochopíte co je to život!!!!Tak zatim Hoj
  • pardon,blbne mi počítač nechtěla jsem to poslat 2krát,omlouvám se:-)
  • a odkaz?zase nikde!!:D
  • ha,ha tak teď ste mě fakt pobavily! nejdřív podle vás trpím schizofrenií,pak pochybujete o mé sexualní orientaci a pak nutím svoje kámošky aby mi tu psaly:-) a co vás napadne příště co? no,nicméně už se na to těším smích prý prodlužuje život tak to budu z vás asi nesmrtelná:-)
  • a odkaz zase nikde:DD
  • ne máš pravdu já jí ze sebe dělat nemusim já slušná jsem jsem v tom vychovaná ale tobě tenhle usek vychování asi rodiče zapoměli naučit:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit