-
hej lidi celkově je tu bez klary nuda že?tak dobře jsem si už dlouho nezafakovala....no nic jestli ta kravka nebude odepisovat tak to znamena že se všim souhlasi a už dlouho vi co si o ni všichni mysli,proto už vubec neodepisuje protože vi že to nema cenu....když už stejně všichni zname pravdu
-
k
ses muj clovek,fakt mluvis mi z duse -
Jo a k Hilary ta neumí nic pořádně ani zpívat a ani hrát jedno horší jak druhý!
-
pro kláru
Jo a ani na to nereaguj jelikož mě názor tak ubohé a povrchní existence nezajímá! no jo ty jsi tak dospělá až to bolí ... ale třeba jednou dospěješ ale spíš myslím že ne!!! Tak ciao -
tak jsem si čela tuhle diskusi už podruhý a vážně sem se opět zasmála jak se zdá tak je a dotyčná KLÁRA je opravdu splachovací chudinka!Zjevně si musí něco dokazovat! Pěkně ste jí to tu natřeli a asi se dobře bavíte ikdyž něktrý ty výrazi byli trochu moc ... no ale vlastně se vám nedivím!
-
pro claire
ha,ha tak te´d jsem se tak od srdce zasmála až mě z toho bolí břicho! takže tobě ani ještě neni 15??? ha,ha no to vysvětluje i ten tvůj rozsáhlý slovník! přijd až dospěješ chudinko malá pak teprve budu s tebou o něčem debatovat! mě tady nebude nějaká nezletilá chudinka urážet tak za měsíc ju zatim budu se těšit:-) -
I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
uz mi tahne na 15,za mesic.kolik je tobe? -
pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
Ahoj.Jestli si chces pokecat tak pis na e-mail Terka.Lindsay@seznam.cz -
pro I LOVE GOOD CHARLOTTE I HATE HILARY DUFF
Dííííík.A jak se jmenujes? -
pro terku
napiš mi svuj mail