Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak aby tady nedošlo k omylu: nějak jsem nepochopila co má to,že se mě tu někdo inteligentní zastane společnýho s mojí sexualní orientací ta je naprosto v pořádku tím jsem si 100% jistá..ha,ha nic proti menšině,samozřejmě:-) pro mar´tulinku: jo? tak ti děkuju:-) a u jaký si prosím agentury??? děkuju,že ses mě tu zastala,je vidět že máš rozum a stejně jao já,víš jak to v zákulisí modelingu codí a víš o čem mluvíš:-) až to půjde tak se ti na ten mail ozvu:-)
  • ..

Promiň tam má bejt na mejla...:D sem se přepsala, fakt sry..:-)tak napiš papa
  • Klára : Ty si modelka?tak to jsme dvě!!!!:D prosimtě s těma blbkama si nelam hlavu!!!Ve všem s tebou naprosto souhlasim!!!Hele jesi chceš tak mi napiš na jela : Fekynka@seznam.cz, Můžem třeba pokecat o MODELINGU!!!!Tak papa....Marťa
  • no,ha,ha promiň ale sprostý a ještě k tomu nezletilý holčičky já fakt nebalim:-) dámy,dámy kdyby hloupost nadnášela tak vy už ste na oběžný dráze:-)
  • pro všechny

klidně by ste mohli zajet s ní ke mě ..tam ji nikdo neuslyší :)
  • elitte look se menuje ta tvoje agentura? dala sem ji vyhledavat a nic se nenaslo,kdyz je tak prestizni,proc nema svoji vlastni stranku?
  • Jee holky sry, sem se přepsala!!!!Sem nak premejslela nad Poděbradama tak sem napsala Poděbrady místo Pardubek!!Fakt sry........:D
  • Já jsem z Prahy....A claire se summer z Poděbrad =))))))) To víš a taky v 17 má dodělanej GYMPL!!!!!:D:D:D:D:D:D:D to asi trochu klárinka nedomyslela!!!Heh, .....Taji plácá páty přes deváty a úplně se v tom zamotala!!:D hahahaaaaaaa
  • pro clare

jj....jde poznat že my jsme na jine intelektualni rovině než ona,ty jsi ještě nepochopila že ona studuje v 17ti vysokou školu?hhh leda tak na vysoke škole bohnicke...haha odkud vlastně jsi?
  • to sem psala ja

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit