-
pro klaru
jen jsem se tě chtěla zeptat byla jsi už někdy u sveho tatinka v jeho vile vedle joshe?? -
a co je na tom tak divnýho že muj fotr bydlí v A.l? tam emigroval... a co jako? no marťulinka je modelka nevim proč by bejt nemohla jí písnu ale přišla mi o.k a na joshe užž jsem se dlouho kouknout nebyla takže o žádný dashe nevim ale jestli se mě zastala tak že jí taky děkuju:-)
-
PRO KLARU
jééééé to je super že se znaš s naomi,pošli mi někdy jeji podpis,jo??jo a jen jsem ti chtěla připomenout že odkaz tu furt neni!!!!!!! -
PRO KLARU
jen jsem chtěla napsat že je fakt dost hodně divny že jsi na tehle diskuzi i na diskuzi nakecavala že maš vilu vedle joshe hartnetta no a když ti na to nikdo neskočil a všichni tě odfakli tak na diskuzi od JH na hodou napsala modelka dasha že tě chape a zastavala se tě.jaka nahoda že se tě zastala modelka-nepletu se nahodou tady se tě zastala marťulinka a neni jen čistou nahodou modelka?? -
Tak sem zase po delší době zašla na osobnosti, a koukám že tu tem tvůj odkza furt není...A marťulinka musí bejt asi tvá kámoška vid?Ste se domluvili co??Mně je to jako fuk, aspon se te nekdo zastává vid??:D no ale co....tak papa a měj se jak chceš, hlavně ne dobře!
-
pro tebe je slušný chování a slušný jednání s lidma podmínkou jo? hm,tak to je mi tě docela líto já napsala až se začnete chovat slušně ne až napíšete jeden vzkaz kterej neobsahuje slova z vašeho rozsáhlého slovníku! na kterej by ste si mimochodem měli nechat dát patent mohlo by se s nim tak mluvit ve chlivě!
-
PRO KLARU
nechci nic řikat ale až moc si protiřečiš,jelikož jsi napsala že podminkou pro ziskani tveho odkazu si zasloužime jedině když se k tobě budeme chovat slušně,no a jak to dopadlo??člověk to uděla protože ja už fakt toužim spatřit tě na vlastni oči...no a co ty na to?nic....a odkaz zase nikde..sry ale tohle je fakt dost marny -
pro klárku
Nene, na Escadu sem nejdu...moje agentura je (nevím jestli jí budeš znát...sem tam už od svejch 12, a nevím jestli je tak "prestižní" jako Ellitle look) M&M tam je to dobrý....=) Vydělávám si docela dost, mno..=) A ty přehlídky sou taky SUPER!!!Ve svých 13 sem měla první přehlídku "junior" v 14 další...v 15 sem fotila do magazínů, v 16 to bylo hoodně přehlídek, v 17 sem fotila pro zahraniční magazíny a v 18....to mně ještě čeká..=D Mno...tak se mi prostě ozvi, až budeš mít teda čas, ráda si počkám...Tak zatim papa -
pro marťulinku
ale,prosimtě za co se omlouváš? vždyť se nic nestalo ne? si to přepíšu to je o.k:-) já se na mail asi teď nedostanu ale př.tejden ti písnu jo? budu mít málo času:-( nechystáš se taky na přehlídku pro escadu? že by sme se mohly potkat:-) docela ráda bych poznala tak sympatickou slečnu:-) -
ano já ti ho pošlu ale tim,že ses tu se mnou bavila celou dombu jako dlaždič a jednou zprávou to chceš spravit? ha,ha tak naivní nejsem až se začneš chovat slušně normálně a ne to jen hrát tak pak ti ho pošlu:-) agenturu jsem tu zmiňovala tak by neměl být problém si to najít i sama:-) ale jak jsem řekla až se naučíš jednat s lidma timhle nahranym proslovem si to nespravíš:-)