-
jj
jo hilary je docela dobrá herečka líbí se mi v talských prázdninách!!a samozřejmě v moderní popelce! *14* -
Greta
Lidi, nevíte někdo kde by se dal stáhnout film greta?? Od Hilary Duff.....Nemůžu to nikde najít..atk pls jestli někdo víte napište mi do vzkazů..kuju -
-
Re: Greta
ahojky, hele, já sem se na to koukala na různých torentech a nikde to není, asi si budem muset ještě chvíli počkat, myslim, že to může bejt ted tak teprve v americe -
-
Re: Re: Greta
Greta ještě nešla do kin ani v USA..ditributoři se pořád na něčem dohadují..takže bude nějakou dobu trvat než se to dostane i na net... *9*
-
-
-
pro:Martina - Martina
máš fakt pravdu, Hilary je prostě dokonalá. Já Miley taky moc nemusim, ne že by neuměla zpívat, to určitě umí, ale přijde mi, jako kdyby se chtěla rovnat všem těm slavným zpěvačkám a chce to zvládnout za takhle krátkou dobu. Je namyšlená a mladá. Myslim si, že dlouho nevydrží, narozdíl od Hilary. Ta si na nic nehraje, ona je sama sebou a neni namyšlená, je mi fakt líto, že je až na 10. místě, snažim se jí nasvštěvovat, co to jde.... *9* -
-
Re: pro:Martina - Martina
To já taky. Prostě Hilary bude vždy nejlepší (aspon pro mě) koukám se na ní každý den, poslouhcám její písničky každý den. Hlavně žeru písničku Reach Out ta je upe nejlepší stejně i klip
-
-
DElejte
chodte hodne na profil Hill at se zase vrati na spicku je ted az 10 z 5 mista *10* *9* -
Hilary Duff - I Love You
Hilary Duff je podle mě ta nejlepší zpěvačka a herečka na světě. A nevím proč jí každý nadává. A podle mě kdo je pěkně namsšlena je Miley Cyrus. MYslí si o sobě hodně. -
-
Re: Hilary Duff - I Love You
Já mám Hilary ráda...Svoji kariéru si vážně dobře odpracovala a je to jedna z mála hereček, které se dopracovali k slávě díky svému talentu což se o jiných herečkách nedá právě říct...Ale neříkej že je Miley namyšlená...Ona je prostě taky jenom člověk jako my všichni, ale neznáš ji a nevíš jak se ve skutečnosti chová...z fotek a pár videí od paparazzi vážně nic nevyčteš...a že se třeba na některých fotkách zrovna tváří namyšleně neznamená, že taková ve skutečnosti je!! *9*
-
-
moc děkujůů :)
Ahoj hlasujte pls pro Ashley Tisdale.Díky
http://www.celebri tystreetstyle.com/polls/young_holly woods_celebrity%20_street_style/ -
-
Re: moc děkujůů :)
jn napis si to k ashley a tady s tim neotravuj -
Re: moc děkujůů :)
jo určitě budu hlasovat pro Ashley...Booože tohle je Diskuze od Hilary a né od Ashley tak prosím tě piš si to jinam...taky moc děkujůůů...!
-
-
super
je s ní čím dál víc hezká baba *14* -
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
Žákyně
Hilary Duff je opravdu skvělá herečka i spěvačka mám a jí ráda. *3* *4* *3* *4* -
-
hillary duff
ahojky me se tvoje hudba moc libi a tvuj film take "nezdavej to"moc te mam rada a doufam ze vijde i 2 *14* *4* *5* *14* *4* *7* *14* *5* -
-
Re: hillary duff
jo,hilary duff je dobrá.strašně hezky zpívá *3*
-
-
-
Ach jo.....
Opravdu.....,ale...opravdu ju nemusím ........Nechápu proč ji všichni tak zbožnujou.. Ono vlastně není proč,vzhledem k tomu že jsou lepší herečky a zpěvačky..... *13* *13* *5* MNOHEM LEPŠÍ.............. *13* *13* *13* *5* *5*