-
...
pěkné -
Plakáty
nabízím 2 plakáty Hill za 20kč i s poštovným jestli byste měli zájem pošlu foto na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku -
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-) -
Hilary Duff
Moderní popelka je fine komedie.Italské prázdniny se mi taky líbí.Hilary je tam dobrá.Nemyslím,že je šlapka.Některé příspěvky tu stojí za to. -
hilaryyy
cože ? že hilary předběhne miley ?? to asi těžko , ještě jsou před ní ashley tisdale a vanessa hudgens a do miley má táákk dalekooooooo *9* -
-
Re: hilaryyy
proč je furt porovnavate ? *1* jste jak malí...a podle mě po těch všech z HSM za chvilku ani pes neštěkne..ale nic proti nim nemam..jen říkám svůj názor! a miley je asi ted tak oblibena jak byla hil v 15..to si asi ty ale jeste nepamatujes co? -
Re: hilaryyy
co to si děláš prdel?????????????? *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: hilaryyy
ne , nemášanci -
-
Re: Re: Re: hilaryyy
Ale my se bavíme o fanklubech a ne o žebříčku nejnavštěvovanějších osobností. *3*
-
-
-
-
jen 157 cm ?
hilary má jen 157 cm ?? takle měřim já
:-o a to je mi 11 -
......
ahoj Hilary Duff je super.
koukla jsem se na Moderní Popelku a bylo to super.je fakt skvělá *4* -
Selaward
Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz -
..
dokonalost sama!! *14* *14* *3* -
-
Nej Nej !!
Hilarka... upa užasný člowíček.. krásně zpíwá a užasně hraje we filmech.. prostě dokonalost sama ! A ještě k tomu se wěnuje charitě... i když nemusí... je prostě užasná.. *15* -
-
Re: Nej Nej !!
mít tolik peněz jako ona tak je takz rozdávám po charite
-
-
-
nick.love
dkonalá,úžasná,nejlepšíí :)
miluju jeji pisnicky filmy!! *14* *14*