Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

pěkné
  • Plakáty

nabízím 2 plakáty Hill za 20kč i s poštovným jestli byste měli zájem pošlu foto na lucibus-buffy@seznam.cz prodám jen v celku
  • pavlusqa

BEST STAR

Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star! Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-)
  • Hilary Duff

Moderní popelka je fine komedie.Italské prázdniny se mi taky líbí.Hilary je tam dobrá.Nemyslím,že je šlapka.Některé příspěvky tu stojí za to.
  • avril-nely

hilaryyy

cože ? že hilary předběhne miley ?? to asi těžko , ještě jsou před ní ashley tisdale a vanessa hudgens a do miley má táákk dalekooooooo *9*
    • andyk

Re: hilaryyy

proč je furt porovnavate ? *1* jste jak malí...a podle mě po těch všech z HSM za chvilku ani pes neštěkne..ale nic proti nim nemam..jen říkám svůj názor! a miley je asi ted tak oblibena jak byla hil v 15..to si asi ty ale jeste nepamatujes co?
    • Re: hilaryyy

co to si děláš prdel?????????????? *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      • avril-nely

Re: Re: hilaryyy

ne , nemášanci
        • dianna114

Re: Re: Re: hilaryyy

Ale my se bavíme o fanklubech a ne o žebříčku nejnavštěvovanějších osobností. *3*
  • avril-nely

jen 157 cm ?

hilary má jen 157 cm ?? takle měřim já
    :-o a to je mi 11
  • ......

ahoj Hilary Duff je super.
    koukla jsem se na Moderní Popelku a bylo to super.je fakt skvělá *4*
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • makca.m

..

dokonalost sama!! *14* *14* *3*
    • aiky.seek

Nej Nej !!

Hilarka... upa užasný člowíček.. krásně zpíwá a užasně hraje we filmech.. prostě dokonalost sama ! A ještě k tomu se wěnuje charitě... i když nemusí... je prostě užasná.. *15*
      • Re: Nej Nej !!

mít tolik peněz jako ona tak je takz rozdávám po charite
  • nick.love

dkonalá,úžasná,nejlepšíí :)
    miluju jeji pisnicky filmy!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit