Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavlusqa

SKD

Tak to vypadá zhe Miley Cyrus za chvili Hil predbehne a to mi je celkem líto páč to co dokázala Hil je daleko víc než Miley( jako ta je taky uža) *3*
    • Re: SKD

? A nebude to tím,že Hilary má už za sebou delší kariéru? *7* Jinak taky mám radši Hilary než Miley.
    • andyk

Re: SKD

Hil a Miley mají hodně společného..a každá má na svou dobu něco nej :) fandím i Hil i Miley..obě jsou supr a zaslouží si to♥
    • Re: SKD

To se nesmi stat ze Miley predbehne hil!!... *16*
  • deniska-l

xD

Hilary je super...má super písničky a miluju filmy s ní *15* sou správně trhly a to mam rada *3* *1*
  • aakristina

RGG.

ja zase hrozne moc fandim vanesse hudgens je to muj vzor vanessa hudgens je nejkrasnejsi je muck krasna na kam se na ni hrabe hilary vanessa je tohle *4* ... a hilary je tohle *9*
    • riese

Re: RGG.

Hele koukej,když se ti Hilary nelíbí tak si to nech pro sebe.Představ si,že ty a tvoje spulužačka,kolegyně...(to je jedno) by jste měly fanouškovské stránky a soupeřily by jste o to kdo je lepší!!!!A někteří její spolužáci by řekly,že tvoje soupeřka je*4* a ty jsi*9*!!!!!Určitě by se to nelíbilo tvým fanouškům tak prosím své osobní názory si nechej pro sebe a moc tě prosím neurážej *13* Hilary Duff *13*
      • riese

Re: Re: RGG.

jj abych nezapoměla Vanessu mám taky ráda a taky mám ráda celé HSM!!!ale i Hilary Duff je skvělá
    • andyk

aby jste se z te Van a Ashley nepo*****, čím se oni proslavily?? jen díky filmu HSM jinak by o nich nikdo ani nevěděl..!! a díky tomuto filmu vydaly CD atd..já proti nim nic nemám, jasně..měly štěstí, ale i přesto, že je nějak extra nemusím nenadávám jim a už vubec neporovnavam s jinyma celebritama!! jen tak..jak te vubec napadlo porovnavat Van s Hil ?? trosku divne ne? jak dlouho je na slvane scene Hil a jak Van..co všechno dokazala Hil a co Van..jako sry, ale ji s ni porovnavat nemuzes!
  • aakristina

RGG.

No ja nechapu co se lidem na ni libi prome je obycejna ja ji moc nefandim me se nelibi je voskliva *16* *10* *5* *13* *13* *13*
    • andyk

tak sem kua NELEZ když se ti nelibi a nefandis ji..
    • pavlusqa

Já zbožnuju Hil aji Van ! Obě mají neco do sebe a každá je v nečem jedinečná *1*
  • Hilary!!!

nevim co bych dala za to Hilary videt na vlastny oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • aakristina

Re: Hilary!!!

no ja bych ani tak hilary nechtela videt chtela bych vydet vanessu na vlastni oci
  • amousek

Hilary Je nej

*3* Hilary je nejlepší jsem ráda,že se s jejími písničkami dostává postupně nahoru je skvělá Avril je sice dobrá,ale já jí moc nemusím u Hilary miluju vsechny její filmy a to je pro me víc než nejaká nabarvená Avril Lavigne! *4* *15*
  • b.e.t.u.l.i

:)

ona meri jen 157 cm :)
  • Hilary neeej

Hil je proste 1 i kdyz je na 4 pro nas je na vdy 1 ne???? teda aspon pro mne je :)
  • katka-horses

Hilary

Hilary je super herečka a zpěvačka ale nejlepší byla v Italských prázdninách *1*
    • _lenulinka_

Re: Hilary

tjn taky se mi tam nejvíc líbila....:)
      • miley.the.best

Re: Re: Hilary

Italské prázdniny byly dobrý *3* , pod louhé době jsem si poslechla její songy a Reach Out je fakt supr písnička *14* *4*
  • ewiishqa

Re: JEn tak dál :-)

trapka Avril??to si nemyslím každá je uplně jiná jiný styl oblíkání jiný styl hudby a jiný chování(ne žhe bych je znala ale co po nic vím atak)Všichni je milovat nemužou ale já mám třeba ráda obě dvě a žhe by byla Avril trapka no nwm...
    • andyk

Re: Re: JEn tak dál :-)

jj souhlasím..mám taky ráda obě dvě..ikdyž v poslední době už se tak o avril moc nezajímám (nwm proč), ale nic proti ni nemám... :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit