-
SKD
Tak to vypadá zhe Miley Cyrus za chvili Hil predbehne a to mi je celkem líto páč to co dokázala Hil je daleko víc než Miley( jako ta je taky uža) *3* -
-
Re: SKD
? A nebude to tím,že Hilary má už za sebou delší kariéru? *7* Jinak taky mám radši Hilary než Miley. -
Hil a Miley mají hodně společného..a každá má na svou dobu něco nej :) fandím i Hil i Miley..obě jsou supr a zaslouží si to♥ -
To se nesmi stat ze Miley predbehne hil!!... *16*
-
-
xD
Hilary je super...má super písničky a miluju filmy s ní *15* sou správně trhly a to mam rada *3* *1* -
RGG.
ja zase hrozne moc fandim vanesse hudgens je to muj vzor vanessa hudgens je nejkrasnejsi je muck krasna na kam se na ni hrabe hilary vanessa je tohle *4* ... a hilary je tohle *9* -
-
Re: RGG.
Hele koukej,když se ti Hilary nelíbí tak si to nech pro sebe.Představ si,že ty a tvoje spulužačka,kolegyně...(to je jedno) by jste měly fanouškovské stránky a soupeřily by jste o to kdo je lepší!!!!A někteří její spolužáci by řekly,že tvoje soupeřka je*4* a ty jsi*9*!!!!!Určitě by se to nelíbilo tvým fanouškům tak prosím své osobní názory si nechej pro sebe a moc tě prosím neurážej *13* Hilary Duff *13* -
-
Re: Re: RGG.
jj abych nezapoměla Vanessu mám taky ráda a taky mám ráda celé HSM!!!ale i Hilary Duff je skvělá
-
-
aby jste se z te Van a Ashley nepo*****, čím se oni proslavily?? jen díky filmu HSM jinak by o nich nikdo ani nevěděl..!! a díky tomuto filmu vydaly CD atd..já proti nim nic nemám, jasně..měly štěstí, ale i přesto, že je nějak extra nemusím nenadávám jim a už vubec neporovnavam s jinyma celebritama!! jen tak..jak te vubec napadlo porovnavat Van s Hil ?? trosku divne ne? jak dlouho je na slvane scene Hil a jak Van..co všechno dokazala Hil a co Van..jako sry, ale ji s ni porovnavat nemuzes!
-
-
RGG.
No ja nechapu co se lidem na ni libi prome je obycejna ja ji moc nefandim me se nelibi je voskliva *16* *10* *5* *13* *13* *13* -
-
tak sem kua NELEZ když se ti nelibi a nefandis ji.. -
Já zbožnuju Hil aji Van ! Obě mají neco do sebe a každá je v nečem jedinečná *1*
-
-
Hilary!!!
nevim co bych dala za to Hilary videt na vlastny oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hilary!!!
no ja bych ani tak hilary nechtela videt chtela bych vydet vanessu na vlastni oci
-
-
Hilary Je nej
*3* Hilary je nejlepší jsem ráda,že se s jejími písničkami dostává postupně nahoru je skvělá Avril je sice dobrá,ale já jí moc nemusím u Hilary miluju vsechny její filmy a to je pro me víc než nejaká nabarvená Avril Lavigne! *4* *15* -
:)
ona meri jen 157 cm :) -
Hilary neeej
Hil je proste 1 i kdyz je na 4 pro nas je na vdy 1 ne???? teda aspon pro mne je :) -
Hilary
Hilary je super herečka a zpěvačka ale nejlepší byla v Italských prázdninách *1* -
-
Re: Hilary
tjn taky se mi tam nejvíc líbila....:) -
-
Re: Re: Hilary
Italské prázdniny byly dobrý *3* , pod louhé době jsem si poslechla její songy a Reach Out je fakt supr písnička *14* *4*
-
-
-
Re: JEn tak dál :-)
trapka Avril??to si nemyslím každá je uplně jiná jiný styl oblíkání jiný styl hudby a jiný chování(ne žhe bych je znala ale co po nic vím atak)Všichni je milovat nemužou ale já mám třeba ráda obě dvě a žhe by byla Avril trapka no nwm... -
-
Re: Re: JEn tak dál :-)
jj souhlasím..mám taky ráda obě dvě..ikdyž v poslední době už se tak o avril moc nezajímám (nwm proč), ale nic proti ni nemám... :-)
-