-
Stat
Prosim vas nevyte kde Hillary bysli(myslim jakej stat) -
-
Re: Stat
Myslim ze v Los Angeles, ma dum u Toluca Lake
-
-
nenji
Ani jako barbie nevypada.. JÁ JÍ ZBOŽŇUJU.. MYSLOIM ŽE hILTON JE BARBIE:-d -
-
Re: nenji
Přesně tak...Hilary je nejkrásnější holka na světě!!! *4*
-
-
hilary
ahojky,podle mě je hilary docela dobrá zpěvačka i dobrá herečka *3* *4* a chtěla bych se zeptat co si o ní myslíte,jestli je to taková barbie nebo ne. -
-
Re: hilary
Ne, to rozhodne neni *13*
-
-
Hill zbožnuju
Hillary miluju.. mam o ní i blog.. *14* -
Mám spoustu autogramů
Mám spoustu autogramů vcelebrit a Hillary mám samozdřejmě taky.Toužíte po něm taky?Nezáviďte mi!Jestli ho skutečně chcete napište mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz -
Hilary jooo
Hilary je super znám od ní 3 filmíky:italské prázdniny nikdy to nevzdávej a moderní popelka sou fakt super moderní popelku máme doma i na kazetě ale ostatní BOHUŽEL nn. *4* -
-
Re: Hilary jooo
Urcite se jedna velice umelecky hodnotne duchaplne filmy s hlubokym intelektualnim podtextem ze? -
-
Re: Re: Hilary jooo
I kdyz mam Hilary hodne rad, musim s tebou souhlasit. Jsou to teen filmy, od tech nemuzes nic ocekavat. Z filmu, co jsem s Hilary videl me zaujala jen Moderni Popelka a Casper a Wendy, ostatni nic moc, jeste Kadetka Kelly mela vtip. Hil si konecne zacala vybirat trochu slozitejsi filmy, momentalne pujdou do kin filmy War, INC. (komedie, drama, valecny), Safety Glass, Sunshine Goodnes a Greta, tak jsem zvedavej. Kazdopadne pokud ji mam porovnavat jako herecku a jako zpevacku, tak zpevacka u me jednoznacne vede! -
-
Re: Re: Re: Hilary jooo
hmm asi si nevidel nikdy to nevzdávej co? -
-
Re: Re: Re: Re: Hilary jooo
prave ze videla a trosku sem se ji a nasledne vam smala jak muzete nekoho takovyho obdivovat.... *7*
-
-
-
-
Re: Hilary jooo
já jsem si sehnala všechny její filmy a říkám vám je to nejbestovnější herečka *14* miluju ji -
-
Re: Re: Hilary jooo
Odkud jsi protoze bych ty filmy docela chtel prepalit nikde je nemuzu sehnat.Slo by to nejak??
-
-
-
hilary
cus hilary duff je nej na svete *4* *4* *4* -
..
***Stylová herečka a zpěvačka..BEst Filmy!! *5* *5* -
filek :)
Sobota 20:00 - PrimaTV - moderní popelka
Tak koukajte :) -
hil
je nej na sve te a taky nej herecka a zpevacka mam ji rada *14*