-
Natálka
Vona je prostě super!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *5* -
Hilary Duff
Hilary je hrozna...jedna z nejhoršich zpevacek co znam..(po Sandře Bell)...herečka uz je teda trochu lepsi...ae samozrejme kazdy mame sve idoly,co -
I love you Hil
I love you so much,you drive me crazy Hil *14* -
Hilary je prostě jedinečná!!!
Hilary D. je prostě jedinečná!!! MJR (Mám Ji Ráda)!!! Je to moje NEJ herečka a zpěvačka!!! Je supr, kupr, uža holka!!! *14* *15* *1* -
Moderní popelka
Moc se mi líbila ve filmu Moderní popelka!!! A je moc krásná!!! *1* -
hilary
LooooooL ty ses moc :D... prej hilary duff :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Hilary Duff
Ahoj Hilary strašně se mi líbíš psala jsem o tobě i referát!!!!! Jsi hezká!!! *14* -
ahoj
hilary je moc krasna chtela bych byt jako ona a bej tak nadana *14* *14* fakt je moc krasna tak ji to tak zavidim *14* *14* *14* *14* -
chybělo
jo v životopisu chybělo že je hil modní designerka a taky tam chyblě značka její, tak jsem to tam dopsala a za pár dnu to tam bude *3* -
Podvod
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv
*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
-
Re: Podvod
Jake body? *7* -
-
Re: Re: Podvod
Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
-