Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Natálka

Vona je prostě super!!!!!!!! *14* *14* *14* *4* *5*
  • Hilary Duff

Hilary je hrozna...jedna z nejhoršich zpevacek co znam..(po Sandře Bell)...herečka uz je teda trochu lepsi...ae samozrejme kazdy mame sve idoly,co
  • I love you Hil

I love you so much,you drive me crazy Hil *14*
  • Hilary je prostě jedinečná!!!

Hilary D. je prostě jedinečná!!! MJR (Mám Ji Ráda)!!! Je to moje NEJ herečka a zpěvačka!!! Je supr, kupr, uža holka!!! *14* *15* *1*
  • Moderní popelka

Moc se mi líbila ve filmu Moderní popelka!!! A je moc krásná!!! *1*
  • hilary

LooooooL ty ses moc :D... prej hilary duff :D *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Hilary Duff

Ahoj Hilary strašně se mi líbíš psala jsem o tobě i referát!!!!! Jsi hezká!!! *14*
  • ahoj

hilary je moc krasna chtela bych byt jako ona a bej tak nadana *14* *14* fakt je moc krasna tak ji to tak zavidim *14* *14* *14* *14*
  • chybělo

jo v životopisu chybělo že je hil modní designerka a taky tam chyblě značka její, tak jsem to tam dopsala a za pár dnu to tam bude *3*
  • Podvod

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv

*3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
    • Re: Podvod

Jake body? *7*
      • Re: Re: Podvod

Každý den se odečítají počet navštěv a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají a to nezávisle na počtu lidí kteří otevřou tuto stránku.Jede to již po páté dokola. *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit