Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plakáty

mám plakát HIll kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!Co zato chci vámnapíšu na e-mail!!
  • Hilary je nej

Hilary je prostě nej a myslím že si zaslouží mít i první místo na této stránce *4*
    • Re: Hilary je nej

tak asi tezko nesnášim ju,mela jsem ji rada ale ted se mi protiví ,určite seš taková k.... jako ona ,je to hrazná barbie
      • Re: Re: Hilary je nej

Takže jako Hil tady nikdo nadávat nebude , když ji tak nesnášíš tak ploc sem lezes? *7* Najdi si nekoho kdo se ti libi a jdi na jeho forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hilary je nej

Hill je prostě nej ! *15* úžasně zpívá a hraje no prostě nej holčina na světě *1*
  • síma

Hilary mam celkem rada ma uzasny filmy *15*
  • Hillary

Hillary je predevsim pekna kunda *1*, umi prodat svoje telo. Umelkyni bych ji vsak nenazyval *3* ......
    • Re: Hillary

pekný keci
      • Re: Re: Hillary

kery? ty tvoje?
    • Re: Hillary

proč sem lezeš dyž si myslíš o hil to co si myslíš?! *5* ....ako dyž se ti nelíbí jak zpívá..jak se chová,...tak sem nelez!!! *5* *16* *8* ....mě se hilary duff mootz líbí...PERFEKTNÍ STYL A DOKONALÁ HUDBA *14* *14*
      • Re: Re: Hillary

a pročpak bych sem nemohl list? mne se libi ale ne jako zpevacka je to snad duvod proc sem nemam chodit? *13* sem ma pristup kdokoli a taky kdokoli muze sdelit svuj nazor.....chapes??? *3*
        Hillary Duff=herecka, zpevacka, moderatorka, textarka, navrharka a v neposledni rade pekna k***a *1*
        • Re: Re: Re: Hillary

seš pěkně blbej!Hilary Duff je fakt dobrá a ty když ji nemáš rád tak jdi odtud! *10*
  • 1,69

hil je dobra , ale swlusej ji blondaty vlasy. *1* *8* *8* *9* *3* *4*
    • Re: 1,69

to je husty *4*
      • Re: Re: 1,69

tak to tu máme zas novou spisevatelku?od kdy mluví avril česky????
  • Hil

tak jako hilary to sluníčko když se ve filmu usměje je to pohoda se dívat na její filmy je to jako by bylo všechno až moc dobrý!!! *3*
  • ehe?

Hil Hil Hil!!!!!!!! Patří na gril gril gril!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • lol

aly tz ses kluk protože pokud jo tak fakt nwm co máš za vkus :D
    • Re: lol

je totiž mooc umělá *4*
    • Re: lol

ne jsem holka a hilary se mi prostě nelíbí!! *3*
  • Hilynka

hil je prste nenejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj na swete... a je skwělá ve wšech filmech...její písnišky jsou skwělíííí prostěěě nejjjjjjj moe milowaná hilarynka muck forever hilary<3 *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit