-
plakáty
mám plakát HIll kdo má zájem tak ať mi napíše na e-mail!!Co zato chci vámnapíšu na e-mail!! -
Hilary je nej
Hilary je prostě nej a myslím že si zaslouží mít i první místo na této stránce *4* -
-
Re: Hilary je nej
tak asi tezko nesnášim ju,mela jsem ji rada ale ted se mi protiví ,určite seš taková k.... jako ona ,je to hrazná barbie -
-
Re: Re: Hilary je nej
Takže jako Hil tady nikdo nadávat nebude , když ji tak nesnášíš tak ploc sem lezes? *7* Najdi si nekoho kdo se ti libi a jdi na jeho forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Hilary je nej
Hill je prostě nej ! *15* úžasně zpívá a hraje no prostě nej holčina na světě *1* -
síma
Hilary mam celkem rada ma uzasny filmy *15* -
Hillary
Hillary je predevsim pekna kunda *1*, umi prodat svoje telo. Umelkyni bych ji vsak nenazyval *3* ...... -
-
Re: Hillary
pekný keci -
-
Re: Re: Hillary
kery? ty tvoje?
-
-
Re: Hillary
proč sem lezeš dyž si myslíš o hil to co si myslíš?! *5* ....ako dyž se ti nelíbí jak zpívá..jak se chová,...tak sem nelez!!! *5* *16* *8* ....mě se hilary duff mootz líbí...PERFEKTNÍ STYL A DOKONALÁ HUDBA *14* *14* -
-
Re: Re: Hillary
a pročpak bych sem nemohl list? mne se libi ale ne jako zpevacka je to snad duvod proc sem nemam chodit? *13* sem ma pristup kdokoli a taky kdokoli muze sdelit svuj nazor.....chapes??? *3*
Hillary Duff=herecka, zpevacka, moderatorka, textarka, navrharka a v neposledni rade pekna k***a *1* -
-
Re: Re: Re: Hillary
seš pěkně blbej!Hilary Duff je fakt dobrá a ty když ji nemáš rád tak jdi odtud! *10*
-
-
-
-
1,69
hil je dobra , ale swlusej ji blondaty vlasy. *1* *8* *8* *9* *3* *4* -
-
Re: 1,69
to je husty *4* -
-
Re: Re: 1,69
tak to tu máme zas novou spisevatelku?od kdy mluví avril česky????
-
-
-
Hil
tak jako hilary to sluníčko když se ve filmu usměje je to pohoda se dívat na její filmy je to jako by bylo všechno až moc dobrý!!! *3* -
ehe?
Hil Hil Hil!!!!!!!! Patří na gril gril gril!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
lol
aly tz ses kluk protože pokud jo tak fakt nwm co máš za vkus :D -
-
Re: lol
je totiž mooc umělá *4* -
Re: lol
ne jsem holka a hilary se mi prostě nelíbí!! *3*
-
-
Hilynka
hil je prste nenejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjj na swete... a je skwělá ve wšech filmech...její písnišky jsou skwělíííí prostěěě nejjjjjjj moe milowaná hilarynka muck forever hilary<3 *14* *14*