Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilarinka

Hilary je nej do toho Hil !! *4*
  • x versus y

Myslím, že se hodí, aby zareagoval i nějaký muž, jestliže se má hodnotit dívka. Takže musím říci, že Hilary je skvělá herečka, ale náměty jejích filmů jsou dost obdobné (což mi vůbec nevadí), skvělá zpěvačka, a to nemůže popřít nikdo, protože komu se její písně nelíbí, prostě má jen jiný vkus. Především je to ovšem krásná žena a podle jejích filmových rolí si můžete krásně všímat, jak přechází ze sladké dívky k velice vyzívavé ženě. Herečka, zpěvačka, modelka, modní návrhářka, dokonce obchodnice, a jistě jsem na něco zapomněl. Aeterna glória Hilary Duff.
  • Hilary

Nevíte prosím vás někdo kolik Hilary měří...prosím napiště mi na mail...Jinak je Hilary Duff nejlepší herečka jakou znám ...
  • Je nej.!

Hilary je prostě nejlepší!Krásně zpívá a má i super image!No je well!!!Jsem její big fanynka....Jen tak dál Hilary!!! *4* *3* *14*
  • Hilary

Hilary je dobrá.Super.Jsem její fanynka. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3*
  • Je dobrá

Myslím že Hilary je dobrá herečka i zpěvačka.Spíš ji znám jeko herečku ,nejvíc jí to slušelo ve filmu ,Moderní popelka, s Chadem Michaelem Murrayem.On je kus *14* *14* Co si myslíte vy? *7*
  • VŠICHNI PIŠTE

AHOJ VŠICHNI !!!! JÁ S MOJÍ KÁMOŠKOU SESTAVUJEME SEZNAM LLIDÍ , KDO BY CHTĚL ABY MĚLA HILARY V ČR KONCERT , VŠICHNI ZÁJEMCI AT PÍŠOU NA MOJE ICQ 313-258-051 . VŠEM PŘEDEM DĚKUJI A PROSÍM PIŠTĚ JE TO DŮLEŽITÝ !!!! *14*
  • Hilary je nej

Já Hilarku zbožňuju je to nej zpěvačka na světě strašně moc ji fandím , dokonce sem si pořídila i její nový CD Dignity , No prostě BoMbA. Hilary seš Best *4* *4*
    • jj

jooooooooo fakt super ja se z toho nevyspim!!!!joooooooo!!!!
  • milášek

můj milášek *1* *1* *14* *4* *14* *15* *3*
  • Evika.Avril je p...

Víš kdo tu neumí zpívat Avril!!Hahahaha *16* *16* *16* *14* *14* *3* *3* *3* Ted sme si kvit,píčo!!!Žárlíš na ni,že je lepší,než tvoje Avril

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit