-
Hilary je NEJ
Hilarinka je proste nejlepsiiiiiiiii zpevacka a herecka kterou jsem kdy potkala!!!!!!!!!Mam o ni blog tak se juknete: www.hillpusinka.blog.cz *14* *14* *15* *14* -
-
Re: Hilary je NEJ
HILARY ,UNIKAT BAJO
-
-
Co mám udělat?
Ahojky,co mám udělat proto,aby Hilary byla zase na 1.místě.??? *14* *9* -
-
nic
Nic di se vycpat kravo blba!!!!!! *1* *1* *1* *15* *15*
-
-
Hlasujte pro Hilary!
Ahojky prosím vás všechny hlasujte pro Hilary moc prosím dík -
Hill
Hill je ta naj naj naj osoba v šoubiznise. nepoznám lepšiu herečku a speváčku, mimochodom neviete niekto kde sa da zohnat oblecko z jej firmy prosiiiim, velmi by som vam bola vdacna ...
ak by ste chceli niekto pokecat piiiiste *4* *4* -
Fajn Holka
Hilary Duff je nejlepší z nejlepších zpěvaček a hereček je úplně good -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3* -
-
Re: Mám nový blog
jj taky mám blogís o HSM www.zefron.blog.cz ale nej blog o Hil je podle mě www.hilarydufflove.blog.cz *5*
-
-
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík *4* *3* -
Super
Plosím halasujte ja to naše *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
at je 1.
miluju ji a hele vsichni snazte se premluvit co nejvic lidi at se prida mezi fanousky...at je 1.!ja sama tam mam 9 mailu!!!fakt prosiiiiiiiim -
HILARY
HILARY JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!
ZBOŽNUJU JÍ!!!!! DOUFÁM ŽE SEM PŘIJEDE V LÉTĚ NA KONCERT! PROTO HLASSUJTE NA WWW.HILARYDUFF.CZ