Přejít na výpis diskuzí

Hilary Duff

OSOBNOST 31.12.2006 
2018 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hil

Lidičky, už je to dýl, ale na netu se objevila zpráva, že Hil možná přijede v rámci letního Dignity tour do ČR! To by byla uplna bomba! Takže musíme doufat a čekat, než se objeví další zpráva.
    A kouknite se PLS na můj blog - www.loveduff.blog.cz
  • Hilary Duff

*14* Hilary Duff je upa nej je skvělá je prostě božííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Hilary Duff

hil je nejlepší osobnost na svete *14* *14* *4*
  • koncík

LIDIIII...HLASUJTE PLÍS NA WWW.HILARYDUFF.CZ DOLE VLEVO,UŽ JENOM 20 LIDÍ A DÁ SE VĚDĚT MANAŽERŮM HIL ŽE BY TADY MOHLA MÍT KONCERT!!!!!!SNAŽTE SE PROSÍM!!!!! *14*
  • webík

Ahojky, jestli máte radí Hilary Duff, určitě zajděte tady www.hila-ry-duff.blog.cz a zanechte vzkaz..! *3*
    • Re: webík

*5* děkujíííííííí je to cooool blog
  • nazdar

Kdo nemá rád Hilarku a píše to o ní není člověk, protože jen schválně kazí atmosféru...nenávidim takový hnusný lidi...Vždyť Hilary je nejlepší mezi nejlepšími *3*
    • Re: nazdar

*9* jo souhlasím tihle lid¨é jsou pěkně trapní
  • nazdar

ona je skvela jak byly(italske prazdniny a jeste moderni popelka a jeste nikdy to nevzdavej one je skvela)
  • nazdar

skoda ze si tohle necte hilarry
  • Prosím halsujte pro Hilary

Ahojky prosím vás všichni co jsem přijdete hlasujte pro hilary na osobnostech první má jenom 33 hlasů tak pls hlasujte
    • Re: Prosím halsujte pro Hilary

no ty jo kdyz si to tady ted ctu ze mela jen 33 hlasu tak to je docela sila protoze ted ma pres 600 a je 2. a ja doufam ze bude 1....tak pro ni hlasujte protoze je fakt 1 tak musi byt preci 1.
  • hm

je skvělá!!!!!!!!!!!!italské prázdniny *3*
    • Re: hm

*9* nechápu lidi co říkají že ten film je trapnej
      • Re: Re: hm

achjooooo ja ten film jeste nevidela ale strasne bych chtela nemuzu ho nikde sehnat kdyz jsem ho shanela naposlet naka holka mi nabidla kopii za 80kc!!!!!!to je des fakt....je asi super co???
  • Je hrozně božíííí

Hilary Duff je prostě boží holka dala bych cokoli aby měla koncert v ČR *14* *4* *14*
    • Re: Je hrozně božíííí

To tedáááááááááá *14* *14* *15*
    • Re: Je hrozně božíííí

Dala bych cokoliv aby ho tady neměla!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit