-
.....
dneska jsem dostala obchodníka se smrtí jupí:D:D:D:D -
hughoušek
JESTLI MULLEJEŠ HUGHA TAK JAKO JÁ, PŘIDEJ HO NA HTTP://WWW.PROSTEMULLUJU.CZ !!!
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Všechno nejlepší Hugh Laurie, pane Housy *4* :-* Miluju Vás!!! *14* *14*
-
dr.gregory house
PROSTE JE TO NEJHEZCI CO MUZE BYT ze!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* -
Ahoj
jo Hugh je opravdu skvělý herec a sexy chlap...bez urážky,ale nezdá se vám alespoň některým,že tu obdivujete SERIÁLOVOU POSTAVU???Pravda,knihu jsem od něj zatim žádnou nečetla a hodlám to napravit...i jinak než ve filmu je Hugh vtipný a má něco do sebe...přesto se nedokážu přinutit,aby to byl můj nej.herec... *3* *4* -
-
Re: Ahoj
Každý přece někoho obdivuje. Někdo herce, někdo jejich postavy. Ale v každém případě máš právo na svůj názor, to ti nikdo neupře. Ale doporučuju ti, podívat se na záznamy z am. show, kde byl Hugh hostem. Je tam hrozně vtipný a je to zábava i pro toho, kdo není jeho skalní fanda (teda pokud jsi to ještě neviděla) *4* Třeba na marykir.com -
-
Re: Re: Ahoj
Diky,urco se juknu *4* ...
-
-
-
Friends
Přísahala bych, že se Hugh objevil i v jednom díle Přátel. A to konkrétně 4/24 - Rossova svatba (druhá část). *1* -
-
Re: Friends
Jj *1*
-
-
pidilidi
Do filmografie by měli ještě patřit Pidilidi (The Borrowers), 1997, kde hrál strážníka Steadyho. Jen na doplnění.. *3* -
-
Re: pidilidi
No tak jim napiš. Do tý takový hlavní redakce.
-
-
:)
Je to největší Borec všech dob *15* je úžasnej!!! *14* *14* -
ˇ°ˇ__-
Miluju ty jeho hlášky a hlody... *1* *1* -
Dr.H.
Sleduju až teď opakování I.série a půjde i II. - v podvečer na Nově. Můžete mi prosím napsat kolik toho bylo odvysíláno do prázdnin? Úplně jsem tomu propadla - spíš jemu - je skvělej. Včera jsem zhlídla jeden z posledních dílů I. série - poslední scéna, kdy Cameronová mu u něj doma říká, že odchází - to bylo něco, dojemná scéna, krásná hudba a House byl úžasnej. Kdo to má shlídlí dál - jak to s nima bude? Tak jsem si přála, aby ji alespoň pohladil...ale vypadalo to, že ho to docela štve... -
-
Re: Dr.H.
ahoj,myslím že teď končí 3.série a všichni odejdou a přijdou nový,a s toho jsem zklamanej,já se na House koukám protože on je jako já nikoho nemá rád a na nikom mu nezáleží nemám takový hlášky jako on ale podobáme se *3* A nevíte kde se dají sehnat díly Dr.house? -
Re: Dr.H.
Ahoj,taky jsem fanynka,viděla jse skoro všechny díly už odvysílané na Nově a pár na slovenské stanici.S Cameronovou v pozdějších dílech bude chodit mladý kolega, blond.Haus spíš bere na šéfovou, ale na You Tube je spousta ukázek a Haus tam líbá jinou tmavovlásku.Ale má to několik sérií a Hause jen tak nějaká neuloví. Jinak souhlasím, že Haus - Hugh Laurie je užasnej, krásnej, sexy.Ale doporučuju mrknout na You Tube, to si pošmákneš :))) -
-
Re: Re: Dr.H.
Ta tmavovláska je Cameron a neni to nijak závažný.Já už sem viděla i 4.řadu a nic se mezi nima nestane.A ani s Dr.Cudy nic mít nebude..Zatim.. *1* -
-
Re: Re: Re: Dr.H.
Nojo, asi je na tmavovlásky *1* , já jsem ho viděla na You Tube, jak se líbal s tmavovláskou která, jak se v dnešním díle ukázalo, je Hausova bývalá manželka a má nemocného současného manžela, tak nevím, jestli ten současný neumře, protože s Hausem se nejen líbali, byli u toho i svlečený. Tak nevím, jestli to byly jen jeho vzpomínky nebo jí bude utěšovat. -
-
Re: Re: Re: Re: Dr.H.
Vzpomínky to nebudou a utěšování taky ne *1* Ale nechte se překvapit... Jinak na youtube toho je opravdu moc a není to jen z Hause *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dr.H.
Já bych taky chtěla alespoň naznačit:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: Dr.H.
Ale no tak! S tou svou bývalkou Stacy fakt nic nebude, ani malá nevěra(fuj to taky odsuzuju), ale bud si to rozdávali v jiném filmu, nebo něco víš a neprozradíš? Tak aspon naznač. Vím, že Haus zustane volný, že musí *3* ,ale co to bylo v tý posteli *7*
-
-
-
-
-