-
House
ona řekne Chaseovi že miluje House *1* *14* *14* Ale já House taky miluju *14* *14* *14* -
Zlatíčko
Hugh je absolutně super!Je mi ho moc lito, jak má prý ty deprese,chdáček můj modrookej.Doufám že se z toho dostane a nepřestane hrát Dr. Grega House, kde je absolutně boží!!! *14* -
-
Re: Zlatíčko
Myslíš jak o tom psali v našem "překrásným" bulváru? Tak to se neboj, jsou to kecy a pokud se nepletu tak nedávno podepsal smlouvu na další 4 roky. Takže nehrozí, že by House hned tak skončil *1* -
-
Re: Re: Zlatíčko
Já myslím, že podepsal kontrakt na 3roky. Mluvilo se o osmi sezónách. No uvidíme. -
-
Re: Re: Re: Zlatíčko
Jó? To jsem se moc nesekla, každopádně hlavně, že se bude točit dál *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Zlatíčko
To teda jo! *3*
-
-
-
-
-
jj
já House taky miluju a mamka a kámošky taky je skvělej *14* *14* -
Andynka
no housík já ho prostě miluju moc ho miluju moc moc mocinky a ty jeho roztomilý ksichtíky ty nemaj cenu je prostě bombovej sem ráda že on existuje myslim si že tolik chlapů jako on neni tak hodně si prostě božskej lovíček mam tě mocinky ráda housíku můj *3* *14* *14* *1* -
-
Re: Andynka
Stačilo pouze napsat, že Vám chutná:-) - to byla jenom sranda:-) je totiž vážně úžasný, hezký. To strniště mu fakt sekne a jeho léta mu vůbec neubírají na jeho kouzlu - naopak. -
-
Re: Re: Andynka
je.. krásnej a prostě úžasnej.. a.. sexi :D
-
-
-
Happy birthday Hugh ♥ *14* *4*
-
Verča
Hugh Laurie má nádherné oči mam ho mocinky ráda a jak ho postřelí chudinka moje malá *14* asi budu brečet no miluju ho a na tom se nic nezmění nemůžu se dočkat dalšího dílu papa *14* *14* *3* -
Happy Birthday Hugh!!!
Vše nej k narozeninám a jinak hodně zdraví,štěstí,optimismu a hlavně spoustu skvělých hereckých rolí jako je doktor House.....doufám,že nás bude bavit ještě dlouho. *3**15**3* -
Happy Birthday Hugh!!!
Tak dnes Hugh Laurie slaví kulaté narozky a přeji mu k jeho půl století....
Hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody *4* *4* .
Ano, je fakt úžasnéj herec, jen tak dál a je sympaťák a ikdyž to není výstavní krasavec *3* tak pro mě je krásný a šarmatní *14* *14* mám své charisma a já ho "úplně žeru" nejen jako Dr. House, ale i v jiných rolích, tak i jako Hugha Laurio *14* *14* .
Také mu přeji ať se mu deprese vyhýbyjí obloukem *9* *13* a ať má víc těch pěkných dnů. *3* -
Narozky
*3* Všechno nejlepší *3* -
50
Také se přidávám ke gratulacím! Moooc zdraví, moooc štěstí, moooc lásky, neskutečně moooc film. rolí a ještě víc dílů Dr. House! Všechno nejlepší!! *14* *14* *14* *14*