-
Dr.H.
Díky za odpovědi.Je to trošku absurdní o tom diskutovat,ale skutečně jsem si myslela, že o Cameronovou má zájem - teď v pátek jsem poprvé viděla díl z první série - jak jsou v restaraci - a dal jí kopačky - trochu ledová sprcha...(s tím sledováním jsem trošku pozadu, jak jsem se zmínila níže). -
Chyba
Ve filmografii chybí ještě film !Maybe baby" z roku 2000...moooc dobrej film a Hugh je tam naprosto dokonalej *14* -
-
Re: Chyba
Mužu se zeptat, kde jsi film Maybe baby viděla nebo sehnala? Na You Tube jsou ukázky a vypadá to na pěknou komedii. Je nadabovaný ? *14* -
-
Re: Re: Chyba
Bohužel tě asi zklamu...Maybe baby jsem viděla u sestřenice v Anglii, ale u nás to sehnat nejde (aspoň zatím se mi to nepodařilo) *9* ... Ale Hugh je tam perfektní a naprosto rozkošnej *14* -
-
Re: Re: Re: Chyba
Díky niky, tušila jsem, že to tak nějak bude *9* . Škoda, musíme doufat, že k nám taky brzy dorazí další filmy s naším miláčkem! Já ho viděla kromě seriálu Dr Haus jen ve skvělém filmu Rozum a cit a v ser.Přátelé v jednom díle se taky jen mihne. Ty se máš, že máš sestřenku v Anglii, co tě pozve a že umíš tak dobře anglicky. To jsi asi měla možnost vidět Hughíka víc, podle Y.T.je tam asi moc oblíbený herec, zpěvák, komik. Kdyby jsi měla od sestřenky nějaké zajímavůstky,tak se s náma můžeš podělit. *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Chyba
jo, to máš pravdu, i když Hugh je u nás teď hodně oblíbenej, tak si musíme přiznat, že je to hlavně díky seriálu Dr.House, ale v Anglii je hodně populární už dlouho. Nejen jako herec a komik, ale většina jeho britských fanoušků má ráda hlavně jeho hudbu...A musím s tebou souhlasit, že film Rozum a cit je opravdu skvělej...nedávno ho dávali i u nás na ČT1...samozřejmně sem si to nemohla nechat ujít *14* A doufám, že Maybe baby se tady u nás taky objeví, protože v tom filmu je Hugh na obrazovce skoro pořád a moooc pěkňoučkej *14* ... Sice u nás už s ním taky dávaly dost filmů, ale v těch nemá tak velký role...tak budem doufat, neee??? *1* *14* *14*
-
-
-
-
-
Hugh
Co bych dělala, kdybych viděla Hugha Laurieho live? No hupsla bych na něj, né?! *14* *14* *14* Pak by mě pravděpodobně propleskla ochranka a mohla bych spokojeně žít dál *1* -
-
Re: Hugh
*1* *1* *1* to jo
-
-
Dr.House
je superní má všude super role ale v dr. Housevi je nej nej nej nejlepší.Jsi super herec hugh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
Doufáám.... !!!
Slyšela jsem, že prej v připravované 5. serii nebo už se natáčí no to nevím prostě scénáristi se zaměří tak v 6. díle na Cameronovou a Chase a prý v dalších dílech se budou zaměřovat na House a Cuddy !!! *14* *14* to mě potěšilo páč upe souhlasím s těmito kombinacemi !!!! ale nevím na kolik procent to je pravda -
THE GUN SELLER
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás neví o tom, zda kniha The Gun Seller, který napsal Hugh Laurie (dr. House)a vydal ji v roku 96, vyšla i u nás v ČR - český překlad..?? Díky za odpověď. -
-
Re: THE GUN SELLER
Kniha má v překladu údajně vyjít na podzim letošního roku. -
-
Re: Re: THE GUN SELLER
Děkuji !
-
-
Re: THE GUN SELLER
V překladu má kniha údajně vyjít na podzim a to v nakladatelství XYZ - na tuto informaci jsem náhodou narazila na stránkách o H.L.
-
-
Húúúh
taky typek.. *5* *3* -
.......
Já mam ještě lepší kde je toho víc -
aa
http://spoilertv-house.blogspot.com /2009/04/episode-523-under-my-skin- preview.html -
House
ale on přece bude s tou Cameronovou nebo nee??Teď to nechápu *1* -
-
Re: House
Haus s Cameronovou nebude(mysliš spát?) *1* Cameronová sice miluje Hause (a není v tom zdaka sama),ale spát bude s Chasem, ten taky ujde *1* -
-
Re: Re: House
Kdo ještě miluje House? -
-
Re: Re: Re: House
To je otázka *15* My všechny ho tu milujeme !!!!!!!!! Si myslím, ty né ? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: House
To nejspíš jo, ale jsme trošku v nevýhodě oproti Cameronové - a to je mrzuté, že? :-)
-
-
-
-