-
tereza
ilonko ted sem si koupila tu tvoji novinku nové album máž ho výborný,mám už od tebe album blízká i vzdálená,pink,tyrkys,kosmopolis a ted to nové album,a chystám si koupit další tvoje album modrý sen, a když ty tvoje všechny alba co zatím mám ohodnotím máš je výborný všechny já si myslím že máš nejlepší alba,líbijou se mi všechny ale co sem si tak oblíbila bylo album ted to nové jaks vydala v květnu 2008,tak se měj moc dobře a už se pomalu chystám na tvoje koncerty, FANINKA TEREZA FANDÍ ILONĚ CSÁKOVÉ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
fyta
ilonko prozrad mě jak se jmenuje ten tvůj novej novej přítel moc mě to zajímá prosím odepiš. *14* *14* *14* *3* *3* -
fyta
ilonko prozrad mě jak se jmenuje ten tvůj přítel moc mě to zajímá prosím odepiš. *14* *14* *14* *14* *3* *3* -
rado
ILONA CSÁKOVÁ - je nejoblíbenější zpěvačka v českém šoubysnysu *14* *14* -
davča 1
jsi super zpěvačka skoro každej tě má rád jako zpěvačku jsi výborná. -
dominiček
ilono nedávnos vystupovala v televizi na čt1 moc ti to tam slušelo . -
erika 354
hezky zpíváš v rádiu nedávnos tam zpívala malý vůz fakt výborný. *14* *3* -
digi
máš skvělý písničky koupil jsem si to tvoje nové album máš ho výborný. *3* *3* -
vily
bezva zpěvačka a navíc hezká *14* *14* *14* -
ROBY
ilonko jsem moc rád že si před 11 -12 lety vyhrála druhé místo český slavík druhé místo vyhrála v roce 1996,1997,1998 byla si výborná a seš do ted. *14* *3* *3* *3*