-
vlastík
ilona je hezká holka,a mladá,a seš fakt výborná zpěvačka -
Ilonka
je skvělá, moc se mi líbí *4* -
super žena
Líbíte se mi, hezky zpíváte, již dlouho Vám fandím, rád bych si s Vámi dopisoval. Bylo by to mé největší přání !! Mohu doufat, děkuji.
Moc Vám Ilonko fandím, držte se a hodně úspěchů !! Vše nellepší Vám přeje Lumír. *14* *3* *4* -
Lidi !!!!
Lidi, nejdřív se naučte zpívat a pak kritizujte !!! -
Sexi Ženská
Na ilonce se mi nejvic libi Všechno.Je to dokonalá žena se vsím všady a k tomu má krásný a dokonalý vnady *14* Jen tak dál holka *3* -
Jsi dobrá zpěvačka
Moc se ti povedla skladba od Zuzany Navarové Kočky hned jsem si koupil její výběr na cd měla velmi krásný hlas a je jí velká škoda.Myslím že by si měla tuto převzatou písen taky zařadit na své nové cd tento styl ti moc slušel *4* -
666%
Je to přezevše koooooooooooooooččaaaaaaa *14* -
Ilona
Má krásný hlas a takové zvláštní charisma, je mi sympatická. Mimochodem - hezký fotky! *4* -
SVÉ LÁSCE
Jste už dlouho mou životní LÁSKOU(BOHUŽEL PRO MNE PLATONYCKOU)Není a nebude pro mne krásnější ženy ani tělem,ani duší.Vás je pro muže škoda.Neumím si představit,že by vám nějaký chlap mohl v lásce ublížit-musel by to být hlupák,aby se vzdal štěstí o kterém my ostatní jen sníme.Miloval bych vás i o 10 kilo těžsí-i se vším špatným,co si myslíte že máte.Žena jako VY-je JEN ŽENOU NA CELÝ ŽIVOT.Hodně štěstí Ilonko.Váš Antonín(43) -
pre teba
Ilonka si super žena, máš skvelé pesničky, zbožnujem ta si moj idol.
Všetko dobré čau