-
pelos
povedla se ti písen neboli skladba z cédéčka toho nového ilona csáková Málo I Moc máš to suprový nejenom tu písen ale i celé album fakt líbí se mi. *14* *14* *14* *14* -
tulííček
Fandíííím Ti Už 3 Roky A Pořááád Jsi Moje Nejlepšíííí Zpěvačka Pod Sluncem ILONKO,jO a Povedlo se ti To Nové ALBUM V kVĚTNU jAKS vYDALA MÁÁÁÁŠ HO SUPERRRRRRRRR,TAK SE MĚJ DOBŘE TVOJE FANYNKA. *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *14* -
iviii
máááš Ilonko krásný Web nový máš to hezky upravený fotoalbum,diskografie,kontakt,aktua lity,a média jsu tam každý den na tvým Webu a stahuju si tvoje písně. *14* *14* *4* *14* -
244
divadlo Milénium nás láka na kladivo na Čarodejnici určitě se půjdeme na tebe v dubnu podívat ILONKO. *14* -
renáááta
chtěla bych se zeptat kolik bude stát vstupenka na premiéru v divadle Milénium Kladivo Na Čarodejnici,chceme se tam jed podívat na tu premiéru a hlavně na tebe Ilonko tvoji fanoušci. *3* *4* *14* *5* -
hopííík 111
ilona csáková je superr holka *5* *14* *3* *4* *14* *7* *4* *15* *14* *14* *14* -
Stola
chci se zeptat kolik budou stát ty vstupenky na divadlo kladivo na čarodejnici budeš tam v hlavní roli Ilono ne tak Prosíííííííím jestli bys mě mohla napsat kolik to bude stát chci tam hrozně jed se podívat na tebe Prosííííííííííííííí -
fígl
těším se na tvúj koncert neboli divadlo kladivo na čarodejnici určitě se pojedu na tebe podívat Ilono.Fandím Ti. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
HALINA
mášš hezké fotky slušítito a taky i videoklipy jsi super zpěvačka *4* *14* -
igi
jsi naše nejjjjjjjjjjpopulárnější zpěvačka a pozdravuj toho tvojeho přítele. *4* *4* *4* *4* *14* *14*