Přejít na výpis diskuzí

Ilona Csáková

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misa kozlikova

jsi super zpěvačka > a navíc když ted čekáš dítě > moc sem ti to přála ilono. *3*
  • honzul 3345

tak ilona csáková je těhotná,to jsou novinky > blahopřeji ti Ilu *4* *4*
  • adrinka

jakej měsíc ilono budeš mít porod, *7* *7* *7* *7* *7* jsem moc zvědavá co to bude jestli kluk nebo teda holka,jinak ti strašně fandím *1* *14* *14* *5* *4* *14* *4*
  • Ilona Csáková

chtěla bych ti poděkovat žes nám jako fanouškům složilas své nové album>cédéčko Ilona Csáková 2008, ted sem si ho koupila a máš ho fakt super povedlo se ti to,> a navíc ti blahopřeju k tvému dítěti kterého právě čekáš,jsem opravdu ráda že jsi těhotná opravdu a doufáme že po nějáké době začneš zase zpívat. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • 333

Ilu tak konečně jsi těhotná,a už víš co to bude jestli kluk nebo holka,přece jenom jsi už ve 4 měsíci > ale jinak jsem moc ráda žes konečně otěhotněla protože jsem ti to přálaa navíc > ti hrozně fandím patřím do tvojeho fanklubu *14* *14* *14* *5* *14*
  • Vlastík

Ilonko já jsem strašně moc rád že jsi těhotná strašně moccc jsem ti to přál,a samozdřejmě blahopřeji,a doufám že až tvoje dítě o trošku vyroste tak že budeš dále zpívat protože ti moc fandím
  • ZEbáček

nedávno jsem byl na krasobruslařském tanci a zpívalas tam nádherně a výborně> seklo ti to tam > a navíc že jsi těhotná a mělas takovou odvahu tam zazpívat jsi jednička Ilono a držím palce a přeji tobě i k tvojemu dítětí zdraví,štěstí *14* *3* *14*
  • Magda

tak konečně jsi těhotná Ilu přeju hodně zdraví,a doufám že po 2 až 3 letech že budeš zpívat dále protože ti hodně moc fandíím *14* *14*
  • vlastík

ahoj ilono prosím tě mohla bys mě říct> protože jsem slyšel že chystáš svůj koncert nové desky jestli teda to bude ten koncert kdy a kde díky tvůj fanoušek VLASTÍK
  • brona

Ilonko mmmoooccc mmmooocccc ti fandííím a slyšela jsem že čekáš dítě,tak ti mocc přeji hodně lásky a at na dále zpívaš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší