Přejít na výpis diskuzí

Ilona Csáková

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NeLy

Ilo tak je to konečně holčička jsi super fakt jako zpěvačka i jako maminka budoucí těším se až zas budeš zpívat protože tvoje alba a skladby přímo miluji i moje kámošky je mi 15 strašně ti fandím a držím palce tak Čauvec Ilu tvoje Fanynka. *15* *14*
  • pedrok

pedrok

Ilona je žena,která umí rozdat lidem usměv na tváři a moc krásně spívá.Vždy ji budu držet palce,aby mělá víc a víc fanynek a fanoušku.I muj syn ji rád poslouchá a to mu je necelí rok.Ilčo budeme ti vždy držet se synkem palce a aby si měla vždy tak krásný usměv co ti moc sluší a písniček víc a víc. *4*
  • líbí se mi

povedlo se ti ten nový videoklip k písničce málo i moc je bezva tato písnička se líbí vtom že to melodické > je to vlastně z tvého nového alba 2008 TAK AHOJ
    *3*
  • RiGi

když měl gott narozeniny tak ilonka znich byla tam nejlepší když je těhotná a zpívat toje velká odvaha a navíc živě ilona je prostě divoká zpěvačka ale já ji strašně fandííím a poslouchám a určitě sem ráda že ses odstěhovala do brna protože já bydlííím u Brna což mám výhodu na tebe zdareccc ilono tvoje fanynka RiGi *15* *15* *14*
  • Evička

Ilono jsem tvoje věrná fanynka je mi 15 a jako zpěvačku tě miluju a fandííím a držím ti palce na to tvoje dítě a strašně se na něho těším až ho ukážeš v televizi a také hlavně se těším na tebe až začneš zase zpívat a být v televizi a pozdravuj tvýho Radka a také se měj dobře v Brně když ses ta,m nastěhovala aspon tvoji fanoušci to budou mít blíž na fotku s podpisem atd tak čauvec Ilu
  • vlastík

Ilono tak konečně jses rozhodla jdeš bydlet do brna to je skvělý fakt > aspon to budu mít já blíž kdybych třeba tě chtěl vidět živě ale i mý kamarádi a kamarádky ti fandijou a taky bytě chtěli vidět na živo.tak zatím se měj *15* *14*
  • zDRAVIm

AHOJ *3* *4* *3* *4*
  • jojo

Illona je skvěla...a kraaasna...krasně se u ní honí... :) *16*
  • ya týden ..

v nedeli 7.6.2009 přeji jrásnou slavnost Nejsvetejší trojice.. zDRAVím.bob. *3* *4* *3*
  • ADAMÍK

TAK UŽ JSI V 5 MĚSÍCÍ JAK SE TĚŠÍŠ NA MIMINKO A MÁŠ NĚJAKÝ KOMPLIKACE JESTLI NE TAK JE TO SKVĚLÝ A RADEK JE SI MYLÍM ŽE JE SYMPATÁK MIMOCHDEM JSEM I FANOUŠEK *14* *4* *14* *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit