-
Jackie je fakt boží herec! Viděla jsem Rytíře ze Šanghaje, Cestu kolem světa za 80 dní a Smoking a musím uznat že hraje fakt skvěle!
-
já mám cesta kolem světa za 80 dní na dvd *3*
-
s cháním
Scháním film Cesta kolem světa za 80 dní. Jackie Chan semi velmi libý je to můj nejlepší herec. Takže prosím vás? -
Ahoj já jsem taky velká fanynka Jackiho Chana.Velmi se mi líbí jeho filmy.Je vidět že to bojové umění ovládá dobře.Nevíte jestli o něm bude nějaké povídání nebo nějaký film.Bylo by krásné kdyby přijel i k do čr a ne jenom do ciziny.Tak ahoj všem a když budete něco vědět tak mi napište.Ahoj
-
Chuing tuing lui ton don gin.
-
Ahojky, teď jsem brouzdala na odkazové stránce jackiechan.com a v podstatě jsou tam všechny informace o Jackiem, na které se dotazujete. Vřele doporučuju se tam podívat. *4*
-
Prosím o pomoc : )
Ahoj lidi..Potřebuju od Vás pomoc. Můj přítel je zblázněnej do herce Jackieho Chana - miluje jeho filmy a to proto, že ho Jackie kdysi natolik inspiroval a zaujal svým bojovým uměním, že se přítel dal na kung-fu (wu-shu) také a hrozně tím žije...Letos byl i na Mistrovství světa ve Vietnamu, no a prostě.....teď bude mít Petr narozeniny... Chtěla bych mu koupit nějakou sadu DVD filmů s Jackiem, které ještě neviděl..Problém je, že viděl téměř všechny, kromě těch nejnovějších.A já nevím, které to jsou?! Chci aby to pro něj bylo překvapení a tak to zkoušim tady. Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit a říct názvy některých nejnovějších a dobrých filmů s Jackiem? Předem děkuju.. *4* Ahoj Lenka -
Jackie je skvělej, je to můj nejoblíbenější herec a asi jediný, s kým bych se doopravdy chtěla setkat a poznat ho...
-
vykysalypetr@seznam.cz
Jak víš, že ježenatý juniore? -
Já bych se chtěl zeptat jestli nikdo nevíte jak se jmenuje jeho žena a mimochodem dnes snim dávaj film dík předem