Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to skvělý herec, ale o jeho soukromí neví nikdo nic? Víte někdo něco? Kolik má dětí jestli také hrají ve filmech atd?Děkuji.
  • název filmu

Odpověď Jakubovi: Myslím že název filmu který hledáš je "36 komnat šaolinu" ale řekla bych že Jackie Chan v něm nehraje. Ahojky
  • Hledám název filmu

Ahoj.Nevíte jak se jmenuje film s Jackiem Chanem,ve kterém se učí bojové umění a napřiklad nosí vědra s vodou a podpží má nože nebo aby se dostal pro jídlo musí skočit přez vodní příkop.Pokud to nekdo ví at mi to prosím naíše.Předem nekomu děkuju.
  • HJJ

KONITIWA TBARADYGHJ KONTIWA HONŠUNKONCHUNKUN KISHU KONSAHRTI TAK TO BYLA LEKCE ČINŠTINY VAŽENI PŘATELE
  • ninja

Jackie si prostě borec.Kukám na tvý filmy non-stop a nikdy mě nenuděj.Jsi prostě ten nejlepší herec jakýho jsem kdy na plátně viděl.Musíš natočit ještě moc filmů.Jo abych nezapomněl lidi přihlašte se di Jackieho fan clubu!!!!!!!!!!Jackie ve filmu CESTA KOLEM SVÉTA ZA 80 DNÍ si byl nepřekonatelnej!:-)
    • Re: ninja

prominte je neldy s nim prdel ale krotitele upiru je debilita a korunovana edison chen nebo tvins sou oba debilni kreteni vsichni tri zasrany smejdi ale jinak je s nim sranda *5* a kdo je pro at napise nepiste nic sproste
  • klubik

http://jcfc.me.cz/php/index.php cesky fanclub Jackieho Chana:)
  • ja myslim ze jakie je proste super nejvic mam rada ze si ti svoje tryky dela na zivo a tim to ma byt.
  • Já zbožňuju Jackieho je to promě ten nejroztomylejší herec a bojovník na světě. mám ho moc ráda chtěla bych do jeho fanklubu tak mi prosím napište jak to mám udělat. jo a ještě bych chtěla říct že mám ráda lidi kteří milují Jackieho a ne žádný Braddíčky Pittíčky Fandim Jackiemu Fandim Jackiemu
  • Saigone

Kdybys četl, co už napsali jiní, věděl bys, že dělá kung fu. A vy ostatní, přihlašte se jako já do jeho českého fanklubu Jackie Chan Fan Club. Bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic:-)
  • Nazdárek lidi,je skvělej,ale nevíte někdo jaké bojové umění dělá přesně???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit