-
Stahnete si krizovatku smrti 3 ZADARMO!!!
Ahoj, tak jestli jste jeste nevideli krizovatku smrti 3 s Jackie Chanem, tak tady na tehle strance si ji muzete stahnout ZADARMO!!!
http://www.iskladka.cz/download.php?file=1214777411_krism3-hunts.avi
Staci to jen skopirovat a vlozit do adresy! Pote se objevi iskladka.cz, pod kterou bude napsano:stahovani bude zahajeno za 10sekund. Pockate a pote uz jen vyskoci okno a vy date ulozit. Neni na tom nic tezkeho:-) -
Je dobrej!!!
Tak tohle je fakt dobrej chlapík, má super role a dokáže je fakt suprově zahrát!!! Obdivuji ho... *4* -
The Forbidden Kingdom
Čaute, som tu nová a som rada, že sa možem k vam pridať. Jackie je fantastický a obidvujem ho už spústu rokov. Najnovší film s ním može byť super. Už sa neviem dočkať kedy ho uvidím The Forbidden Kingdom (Zakázané kráľovstvo)kde si zahral aj s Jet Leem. Videl ho už niekto? -
JACKIE CHAN
Jackie Chan sa mi strašne páči v komédií Tuxedo-Smoking kde si zahral aj po boku úžasnej Jennifer Love Hewitt je to super film. *4* -
Popisete???????
Cawko ondra ja by som chcelaaaaaaa a ti si sa vazn e s nim stretol????...to kde si bol za nim?????ja jackieho zboznujem na celom svete je to najlepši herec na celom svete ja ho milujemmmmmm a nepokecali by sme o jackiem ja som nova fanusicka fanclubu jackieho chana mozte mi pisat na e-mailovu adresuuuu bola by som velmi rada ja ho priam ŽERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Krásné narozeniny
Jackie dobre narozeniny -
Re: Krásné narozeniny
Jackie Chan se narodil 7.4.1954 tudis mu neni 47 nybrz 54 -
Film studio Gatteo
S JACKIE CHANEM jsem se osobne sesel!Je to mooooc fajn clovek,A mel jsem tu cest snim trenovat KUNG-FU.Jackie si na nic nehraje,kdyz mu neco nevijde je nastvany sam na sebe,a ne na lidi z film.stabu.Jackie je proste super kdyby nekdo chtel jeho podpis sezenu -
Krásné narozeniny
Dnes má Jackie narozeniny.Je mu už 47 let.Je to dobrý herec.Líbil se film Medailon.Chci mu k narozkám blahopřát. -
Jackie
Jackie Chan je fajn a je fakt dobrej,že všechno v těch filmech dělá sám. Inspiroval mě a proto chodím na kung-fu a moc mě to baví. Mě baví hlavně komedie s Jackiem (třeba Rytíři ze Shanghaje). Ale nejradši mám Gen X Cops tam hraje Jackie sice mrnavou roličku na konci filmu, ale jsou tam fakt vynikající efekty a ty mladí čínani jsou taky náhodou hezcí! *3* -
Film
Ahoj nevíte někdo jak se jmenuje fil kde Jackie Chan stavel roboty nebo neco tak...rad bych zhledl znova tento film -
The Myth
Ahoj všetci! *5* Neviete mi niekto poradiť, kto naspieval, resp. ako sa vola pesnička, ktorú možno počuť v hlavnom menu DVD filmu The Myth? Zháňam to dlhšiu dobu, no neviem to nájsť. A na soundtracku to tiež nie je. Ďakujem! -
Re: Mýtus
souhlasim - tohle je moc hezky film... *4* *4* *4* -
Re: Re: BIDA
Cauko.Chcem sa len opytat ako si pokrocil z hladanim tych filmov?Tiez si nane pametam,mal som ich na kazetach a daboval to jeden clovek.Volalo sa to BLAZNIVA MISE 1,2,3,4,5,6 vsetky som nemal ale ak si dobre pametam tak toho bolo 6ks. Jaky mal super auto,potom jazdil na takych malych motorkach a tie roboty co sa skladaly boly na tu dobu pecka.Ak viec nieco nove ,daj prosim ta vediet.diky -
Re: BIDA
ahoj chtěla jsem se tě zeptat jestli by si mi pár těch filmů dokázal/a sehnat ... když je vypisuješ asi si je viděl/a...odepiš plsky :) -
jackie chan
je to skveli chlap -
Jackie
Ahojte všichni, moc prosím, kde bych mohla sehnat plakát Jackieho Chana? děkuji -
Re: hh
Jackie chan je nejlepší na světě a nikdo by o tom neměl pochybovat ja fakt skvělí . bey *14* *14* *14* *8* *1* *1* -
Re: hh
Premiéra bude u nás 6.září. -
Mýtus
Zapoměli ste na skvělý film The Myth (mýtus)boží historický film s Jackiem