Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BOREC

Je to fakt borec, kam se hrabe jet li (tudle sem s nim videl nakej ubohej film, dyt on nema ani paru o zadnym bojovim umeni!!!). Je to nejlepší herec. Este si musim sehnat nejakou jeho muziku, abych mohl taky rozhlašovat že je to i nejlepší zpěvák :D
  • Re: Můj sen

Nbo aspoň v nasich PCckach *4*
  • jery

Re: CD

Dik moc *3*
  • CD

Editoval jsem diskografii a přidal názvy jeho devíti alb teď se čeká na schválení. Bohužel u dvou neznám rok vydání.
  • Můj sen

Můj životní sen je potkat se s J.Chanem naživo nebo si s ním zahrát ve filmu.Je to nejlepší herec.A doufám ,že Zakazáné království bude brzo v našich kinech *1* *1* *1* *1* *1* NEJLEPŠÍ
  • Re: Film studio Gatteo

chtel bych jeho podpis
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ §
  • něco co se nesplní

já bych si taky strašně přála se s nim aspoň vidět,ale má to dva háčky 1.je někde na druhym konci světa a za 2.ani neumim dobře anglicky,takže mám smůlu
  • jery

DOTAZ

Chtěla jsem poprosit, jestli někdo nevíte o nějakým CD Jackieho Chana. Za info předem dik. *4*
  • jackie

jeho filmy nemaj chybu! .-)
  • jazzub

jazzub

Jackie Chan je fakt skvelej herec ale Laurie Holden taky neni spatna herecka tak se pridejte a podte ji taky fandit ma jenom 2fandy
  • jery

Jackieček

MILUJU HO K SEŽRÁNÍ. NEJ CHLAP POD SLUNCEM - TEDA AŽ PO MANŽELOVI! *14*
  • úžasnej chlap

Je to super herec.Miluji jeho filmi a jeho samozřejmě taky.
  • batqa

Re: jackie

No to by si sa cudoval co ja všetko viem o Jackiem *4*
  • jackie

Bože víte o něm vůbec něco?
  • Re: Fanclub Jackieho Chana

Děkuji ti za tip.Podívám se tam.Myslím,že je to fine.
  • Re: Re: Krásné narozeniny

Díky za opravu.Spletl jsem se.To se občas stane.
  • Re: The Myth

Myslim, že to je sám Jackie chan někde jsem to četl na netu.
  • intoska

Re: Kdo si na mě šáhne?

hm..a já čumím na jeho filmy,výborně se u toho bavím,ale ............nevím nevím ty žiješ v hongkongu?
  • intoska

Re: Jackie chan

No to bylo zajímavé takový taťka....ale má výborné filmy,je to fajn herec. *15* *1* *3* *10* *14* *4*
  • batqa

Jackie Forewerr

Ja nenormálne zboznujem Jackieho to sa neda ani powedat jak ho zboznujem *14* *14* *14* vsak pre JACKIEHO som sa prihlasila na Kung-fu a musim vám powedat ze to bola najlepsia wec v zivote co som urobila wete Kung-fu je moj zivot *14* *14* ...kludne mi piste urcite kazdemu odpisem na 10000% JACKIE-FOREWER *14* *14* ..ešte taka drobnost Jackie Chan je vynikajuci SPEVAK keby st echceli vám poslem jeho songy no proste ja zijem na Jackiem a na kung-fu a vždy snivam že raz natočim film s Jackiem jájáj tak to by bol celozivotny sen *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší