-
Re: Re: hledám film
ahoj víc si toho nepamatuju viděla jsem to pře 20 lety pa pa *3* -
Re: písničky
zdravim mam prosbu *7* schanim jeden film s jackiem ale nemohu si vzpomenout na nazev *9* ve filmu bojuje proti robotum ovladanych na dalku myslim ze tam jsou i auticka na dalkove ovladani na kterych jsou pripevneny vybusniny. myslel jsem ze nazev je "blazniva mise. nebo v prekladu "mad mision. ale nikde to nemohu najit *9* *9* *9* nevedel by nekdo *7* -
Re: Re: Re: BOREC
a nádherně zpívá -
Re: Re: písničky
teda-Země se to jmenuje,ta píseň -
Re: Re: písničky
Liu Yuan Yuang se asi jmenuje,ta zpěvačka -
Re: písničky
je to tam i s ruskými titulky,tak si to můžete přeložit-vlast se ta píseň jmenuje,s nějakou krásnou ženou to zpívá -
písničky
na CCTV se můžete podívat,jak zpívá,dávají to i na internetu na ruské verzi cctv.com *3* -
Nevíte..?:D
Nevíte něco o něm, co jiní nepíšou na jeho stránkách a podobně..? *4*
Je neuvěřitelný jak se naučil ty kousky..:-D Nevím jak to pojmenovat *1* *1* -
CHYBÍ
TI TU FILM : City Hunter z roku 1993 *1* -
Re: hledám film
ahoj,vic veci z toho filmu si nepamatujes? ja s nim videl hodne filmu,ale tohle mi opravdu nic nerika... *4* -
Re: Re: Jackie Chan - Fans
V té webové adrese v tom druhém slově klub nemá být ta mezera. Kdo chce tuto adresu použít, měl by tu mezeru zrušit. Nemělo by tám být slovo "klu b", ale "klub". -
Re: Jackie Chan - Fans
http://www.lapiduch.cz/klub.php?klu b=jackie_chan___fans -
Jackie Chan - Fans
http://www.lapiduch.cz/klub.php?klu b=jackie_chan___fans -
hledám film
Ahojky všem před x lety jsem viděla s J.Chanem film bohužel nevím název ale hrozně ráda bych ho chtěla sehnat pamatuji si že musel držet v rukou hrnec s horkou vodou a pak na zápěstí se mu objevil drak, pak musel proběhnout mezi železnýma sochama nebo co to bylo který měli hroty líp to popsat neumím *4* mějte se fajn a předem dík za odpověd Jana *15* -
Re: dřeváky
Mstitel beze jména *3* -
...<3...
Ahooojky tak abych pravdu řekla já vietnamce bo čínany (to je skoro tto stejný)k smrti nesnáším ale jackie je vyjímkou prtž on je vážně božskej prostě jak hraje viděla sem snám spoustu filmíku a u každách jsem se chlámala jak divá a když hraje s owenem wilsonem(mají spolu docela dost filmíku)tak to je prostě nejlepší dvojka na světe!! *15* *1* *14* *14* snima je upa velká prdel mám jackího a owínka mooooooooooc ráda!! -
Re: dřeváky
myslím že se to jmenuje ritíři ze šangaje! -
Re: Nejlepší
Stačí říct, že je úžasný =) -
Nejlepší
jackie chan je nejlepší a nejkrásnější zpěvák, herec, choreograf i kaskadér na světě, jackie je prostě boží, protože ho sem seslalo samo nebe *4* *14* -
dřeváky
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, jak se jmenuje ten film s jackiem, jak se tam pere na tržnici v takových těch dřevákách. Díky moc.