Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 4ndilek

Re: Nevíte..?:D

stránka na Facebooku - Jackie Chan CZ..... přijď a dozvíš se toho myslim dost ;)
  • 4ndilek

Re: Re: Re: písničky

jmenuje se to bláznivá mise..... ale tam neharje Jackie Chan, ale Samuel Hui, kterej mu je docela podobnej... ale Jackie to fakt neni. ;)
  • 4ndilek

Re: Re: písničky

on zpívá hodně...... vydal snad přes
    30 alb. v číně patří mezi největší star pop-music..... kromě jiného... :)
    na youtube je hodně jeho písní ;) i klipů
  • 4ndilek

Re: No jo no

chybí tam moooooc filmů ;)
  • 4ndilek

Re: nejlepsi herec na svete

o jeho podpis si můžeš napsat.... on ti ho pošle..... mám ho od roku 2008 a poslal mi ho během 2 měsíců, od doby, co jsem si o něj psala... a co jsme se tka bavila s některýma lidma, taky jim ho poslal takhle ryhcle docela ;) on je super
  • 4ndilek

Re: Re: Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...

a navíc je to obrovskej člověk s velkym srdcem.... a mimo jiné i pěknej chlap... i teď... i dkyž maldší byl samozřejmě větí fešák *1*
    jackie chan je VŠE v JEDNOM *3*
  • 4ndilek

Re: JC na Facebooku

mimochodem, každý sen je tma něco nového, videa, odkazy, info... :)
  • 4ndilek

JC na Facebooku

Stránka na Facebooku - Jackie Chan CZ... přidejte se :)

http://www.facebook.com/album .php?aid=29656&id=151778284855694&s aved#!/pages/Jackie-Chan-CZ/1517782 84855694?v=wall

*4* *5* *4* *5* *4* *5* *4*
  • terousek996

Re: Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...

jj, jackie je fakt super. mám ráda ty jeho srady a hlavně že každý kaskadérský kousek dělá sám.
  • Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...

Jackie Chan je totalne super. Aj ked uz nie je najmladsi ale je aj tak vysportovany a straaaaasne dzivy. *14*
  • Re: ninja

prominte je neldy s nim prdel ale krotitele upiru je debilita a korunovana edison chen nebo tvins sou oba debilni kreteni vsichni tri zasrany smejdi ale jinak je s nim sranda *5* a kdo je pro at napise nepiste nic sproste
  • clio22

Snad jeden z nejlepších herců, který znám...

Jackie je opravdu luxusní herec *14* *14* A navíc máme narozky ve stejný den *1* *3*
  • 11majkl

narozeniny

Blahopřeji k 56 narozeninám je velmi dobrý a je legrační *4*
  • Narozeniny

Dnes má Jackie 56. narozeniny, tak mu hodně blahopřeji je skvělý
  • Re: Re: písničky

tento film se jmenoval v televizi blaznive poslani
  • nejlepsi herec na svete

je to nejlepči herec podle myho je lepši než bruce lee je moc srandovni chtel bÿch hi vydět a jeho podpis
  • Re: hledám film

Podle krátkého popisu mi to připomíná Amerického shaolina, ale tam jackie chan určitě nehrál.
  • Re: Re: písničky

Film co myslíš se jmenuje ŠÍLENÁ MISE(anglický název je ACES GO PLACES).Na youtube máš ukázky na všech pět dílů.
  • belisauria

Všem členům klubu přeji krásného Silvestra, jen to dobré v roce 2010 a ať je nás v klubu pořád víc!
  • No jo no

Lidi neviem kdo spisoval zoznam filmogravie ale chyba vam tam film *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší