-
Re: Nevíte..?:D
stránka na Facebooku - Jackie Chan CZ..... přijď a dozvíš se toho myslim dost ;) -
Re: Re: Re: písničky
jmenuje se to bláznivá mise..... ale tam neharje Jackie Chan, ale Samuel Hui, kterej mu je docela podobnej... ale Jackie to fakt neni. ;) -
Re: Re: písničky
on zpívá hodně...... vydal snad přes
30 alb. v číně patří mezi největší star pop-music..... kromě jiného... :)
na youtube je hodně jeho písní ;) i klipů -
Re: No jo no
chybí tam moooooc filmů ;) -
Re: nejlepsi herec na svete
o jeho podpis si můžeš napsat.... on ti ho pošle..... mám ho od roku 2008 a poslal mi ho během 2 měsíců, od doby, co jsem si o něj psala... a co jsme se tka bavila s některýma lidma, taky jim ho poslal takhle ryhcle docela ;) on je super -
Re: Re: Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...
a navíc je to obrovskej člověk s velkym srdcem.... a mimo jiné i pěknej chlap... i teď... i dkyž maldší byl samozřejmě větí fešák *1*
jackie chan je VŠE v JEDNOM *3* -
Re: JC na Facebooku
mimochodem, každý sen je tma něco nového, videa, odkazy, info... :) -
JC na Facebooku
Stránka na Facebooku - Jackie Chan CZ... přidejte se :)
http://www.facebook.com/album .php?aid=29656&id=151778284855694&s aved#!/pages/Jackie-Chan-CZ/1517782 84855694?v=wall
*4* *5* *4* *5* *4* *5* *4* -
Re: Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...
jj, jackie je fakt super. mám ráda ty jeho srady a hlavně že každý kaskadérský kousek dělá sám. -
Re: Snad jeden z nejlepších herců, který znám...
Jackie Chan je totalne super. Aj ked uz nie je najmladsi ale je aj tak vysportovany a straaaaasne dzivy. *14* -
Re: ninja
prominte je neldy s nim prdel ale krotitele upiru je debilita a korunovana edison chen nebo tvins sou oba debilni kreteni vsichni tri zasrany smejdi ale jinak je s nim sranda *5* a kdo je pro at napise nepiste nic sproste -
Snad jeden z nejlepších herců, který znám...
Jackie je opravdu luxusní herec *14* *14* A navíc máme narozky ve stejný den *1* *3* -
narozeniny
Blahopřeji k 56 narozeninám je velmi dobrý a je legrační *4* -
Narozeniny
Dnes má Jackie 56. narozeniny, tak mu hodně blahopřeji je skvělý -
tento film se jmenoval v televizi blaznive poslani -
nejlepsi herec na svete
je to nejlepči herec podle myho je lepši než bruce lee je moc srandovni chtel bÿch hi vydět a jeho podpis -
Re: hledám film
Podle krátkého popisu mi to připomíná Amerického shaolina, ale tam jackie chan určitě nehrál. -
Film co myslíš se jmenuje ŠÍLENÁ MISE(anglický název je ACES GO PLACES).Na youtube máš ukázky na všech pět dílů. -
Všem členům klubu přeji krásného Silvestra, jen to dobré v roce 2010 a ať je nás v klubu pořád víc! -
No jo no
Lidi neviem kdo spisoval zoznam filmogravie ale chyba vam tam film *9* *13*