Přejít na výpis diskuzí

Jackie Chan

OSOBNOST 31.12.2006 
224 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackiechan1

Re: dřeváky

*1* je to první rána *1*
  • jackiechan1

Re: Re: Nevíte..?:D

víc se dozvíš na http://www.facebook.com/pages/Jacki e-Chan/139130329463119#!

a na http://jackiechan.mypage.cz/ *15* *3* *4*
  • jackiechan1

fanclub na facebooku

přidejte se *3*

http://www.facebook.com/pages/J ackie-Chan/139130329463119

Nejle pší fanclub na facebooku *4* *15* *1*
  • Re: Re: Re: nejlepsi herec na svete

ahoj,prosim tě byla bys tak hodná a napsala bys mě kde bych mohla sehnat adresu na Jackieho? A nemáš adresy i na jine čínske herce? Budu ráda když se ozveš,moc děkuju.
  • Re: Re: Jackie Forewerr

ahoj,taky mam moc ráda filmy s Jackiem. Opravdu moc hezky zpívá,ráda bych sehnala nějake jeho písničky. Ty píšeš že jich pár máš,nebyl by problem o ně poprosit tebe? Díky Lenka.
  • Re: Re: nejlepsi herec na svete

a prosimtě psalas mu anglicky nebo česky?
  • 4ndilek

Re: Re:

myslim, že on /ona to myslela/a jako ironii....... ale když už jsme u toho Bruce Lee, Jet Li, Edison Chen, Lucy Liu, Yuen Biao, Sammo Hung, Michel Yeoh, Louis Koo, mimo jiné i Jaycee Cha (na tu hrstku filmů, kde hrál :D), Daniel Wu, Maggie Cheung, Bill Tung, Charlie Cho atd....... ty nejznámější jsme myslim řekla :D
  • 4ndilek

Re: Re: Kdo si na mě šáhne?

jackie je každej den někde jinde, amerika, peking, hong kong...... atd atd..... takže i kdyby žil v HK :D
  • 4ndilek

Re: Re: dotaz

ano Jaycee Chan .... je hodně podobný Jackiemu... a taky občas trochu hraje..... ale spíš je silnější v hudbě.. což má taky po Jackiem :)
  • 4ndilek

Re: Re: Medailon

no Vapet to napravil a většina jich vyšla v češtině na dvd :D
  • 4ndilek

Re: Re: Re: BIDA

jo, to už jsem tu taky někde psala.... koukám, že tady ty lidi fakt o něm skoro nic nevědí... :D ani dke hrál :D
  • 4ndilek

Re: BIDA

souhlasim, ty starší filmy jsou nejlepší..... Project A 1 i 2, Navěky drakem, Drunken Master 1,2 atd atd..... mam všechny a jsou opravdu lepší než ty nový.. ;)
  • 4ndilek

Re: Umění

tak to asi nebyl jackie, on nemá gorily, je nepotřebuje :DDD
  • 4ndilek

Re: Jackie Forewerr

jo, taky mám plno songů ;) a filmů a fotek a vůbec :DDDDDD
  • 4ndilek

Re: Re: jackie

nápodobně *1* *1* *1*
  • 4ndilek

Re: Re: Re: BOREC

na konci většiny jeho filmů zní hudba v pozadí, dkyž ukazjují nepovedené scény a zpívá to on...... většinou... nebo song z Mýtusu.... jackie vydal přes 30 CD ;)
  • 4ndilek

Re: ja

nebo rovnou na ulozto.cz
  • 4ndilek

Re: Re: dřeváky

jj, Mstitel beze jména (v originále Who am I?) *3*
  • 4ndilek

Re: ...<3...

mají spolu spoustu filmů??? promiň, ale 2 mi nepřijde jako spousta... to už má jackie víc filmů s Juenem Biaem a Sammen Hungem (asi tak 10 smích) a nebo s Danielem Wu... z američanů pak před Owenem vede Chris Tucker, protože Křižovatky smrti jsou přecijen 3.....

S Owenem Wilsonem hrál pouze v Tenkrát na východě a v Rytířích ze Šanghaje, což je pokračování navazující na Tenkrát na východě *3*
  • 4ndilek

Re: Re: Re: hledám film

asi to bude jeden ze starších filmů...... zkus se podívat na filmy s JC na www.csfd.cz/herec/37-jackie-chan/

mě napadá např. Mladý mistr, Pán draků, Škola hada, Mistrův syn a podobně... něco z toho yb to mohlo být ;) Mističky s horkou vodou držel ve víc filmech, patřilo to k tréninku kung fu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit