Přejít na výpis diskuzí

Jan Hřebejk

OSOBNOST 31.12.2006 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milý pane Hřebejku,

líbila se mi většina vašich filmů, ale váš hysterický a fašizoidní výlev o "rudých a hnědých prasatech, která táhla lháře a demagoga na Hrad" na Primě mě šokoval. Obávám se, že pod tímto dojmem vás i vaši tvorbu napříště budu brát s neovládnutelnou nechutí, které - ač nerad - se nedokážu ubránit. Z čeho pramení bohorovné přesvědčení vás a dalších fanatických sympatizantů pana Schwarzenberga, že jenom a jenom vy jste šiřiteli té jedině správné víry a všichni ostatní jsou tupá zvěř? Nahnědlou barvu jste v mých očích svým výrokem získal naopak vy.

Miloše Zemana nepokládám za výkvět lidských ctností. Spíš naopak. A ač jsem mu nefandil, reakce vás a vám podobných mě nakonec dovedla k udivujícímu pocitu zadostiučinění, že vaše kníže dostalo na frak. Trefnější výraz v této diskuzi není povolen.
    • Pod to se můžu jedině podepsat. Nikdy bych nečekal, že režisér filmu Musíme si pomáhat může prohlásit něco takového. Zdá se, že pan Hřebejk, stejně jako pan Stránský, absolutně nechápe vlastní dílo. Pan Stránský si brzy uvědomil svůj omyl, kdy se sám stal tím, čím tak opovrhuje, a za svůj výrok se omluvil. Jsem zvědavý, jestli to dojde i panu Hřebejkovi. V každém případě u mě pan Hřebejk klesl na absolutní dno a ukázal, že to, co se odráží v jeho filmech, se v žádném případě neodrazilo na něm samotném.
  • Námět

Vážený pane Hřebejku. Nejdříve bych vám rád pogratuloval k vašim filmům jsou skvělé, nyní však k předmětu toho příspěvku. Je mi 17 let a napsal jsem několik povídek o vlastním životě konkrétně o nešťastné lásce. Vím, že vás o to prosí každý, ale prosím podívejte se na ně. Je to jen pár příběhů. Velmi bych ocenil Váš názor na ně. Kdo ví, třeba se vám zalíbí. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na e-mail. Děkuji Dominik S.
  • veta "Rudá a hnědá prasata táhla lháře a demagoga na Hrad" spis vypovida o tobe ty jeden jantare, s takovouhle nenavisti se v Nemecku ve 30tych letech dostali k moci nacisti ... no ... hezka prace
  • Pane Hřebejk,nebudu Vás urážet vulgarismy,není to můj styl.Ani rezavý bycikel zn. Ukrajina bych si o Vás neopřel. Možná jste dobrý režizer,ale trochu úcty by jste si mohl zachovat.
    Ja mám také výhrady k panu presidentovi,to ale neznamená,že jej budou zostouzet.

Alfon Prajzák
  • Hřebejku - to o Zemanovi se ti tedy moc nepovedlo, už nikdy nebudu chodit na tvoje filmy, vyhnu se tvému jménu oklikou. Zdraví Jose
  • pan Hřebejk se svým hulvátským ohodnocením voličů Zemana zařadil mezi tu nejhorší spodinu společnosti. Předvedl, jak si někteří stoupenci "pravdy a lásky" přestavují tu svou pravdu a lásku, a jak dokáží být sprostí a dokáží nenávidět lidi s jiným názorem.
  • Ty ksichte,jakým právem urážíš většinu národa??
  • Víte co pane režisére? S těma kecama o prezidentovi si můžete leda tak políbit pihel.
  • A takovýhle zjevy jako jste vy,by nás poučovali o slušnosti a demokracii??? Naprostá tragedie.
  • My všichni, co jsme volili Zemana, jsme dle vás "Rudá a hnědá prasata". Za jakého tvora z říše živočišné považujete sebe?
    Jinak jste ubohost sama. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit