-
Pane Hřebejku, jak si dovolujete vyjadřovat se sprostě (názývá je blbci) o několika milionech občanů této republiky, jen proto, že mají jiný názor jako vy? Pak ale jste vy tím největším bl....m!
-
Co mě těší? To že Hřebejk puká nenávistí!! Chacha
-
ted si to ale pos.... u voleb ! *12* *12* *12* *1*
-
Námět na film
Dobrý den, pane Hřebejku,
velice se mi líbil Váš film Kráska v nesnázích, skvělý příběh - skvělé herecké obsazení. Co říkáte na příběh o obyčejné mámě, kterou osud srazil na kolena narozením handicapovaného dítěte a po deseti letech se jí splnil sen? Pokud by Vás zajímal celý příběh, prosím napište mi na email, myslím, že by to byl docela zajímavý námět na film. Děkuji a přeji mnoho další úspěšnou tvorbu. -
prosím o přečtení
Dobrý den. Jsem zde poprvé a nevím, jestli naposled. Mnoho lidí si vás zde váží, včetně mě, jiní na vás zase nadávají, další se snaží prosadit svůj námět, prostě normální svět. Tak si říkám, jestli si tyto příspěvky vůbec čtete, ale zkusím to. Můj kolega píše autobiografický příběh s názvem "Strážce majáku" Je o stereotypu člověka dnešní doby, o bludném kruhu člověka, jehož zklátila nepřízeň osudu a dluhy. S vírou v to, že se jednou vše otočí a zlomí, vstává každý den jako strážce majáku na svém útesu, vše je pojato alegoricky s velkým důrazem na obrazutvornost prostředí a pocity. Opravdu jsem se při pročítání na chvíli přenesl jinam a pozoroval Strážce při jeho práci a úmorném stereotypním pachtění, při boji s mořským příbojem, který je bičován větrem, až mě zamrazilo. Já jsem pro změnu sepsal jeden pořádně realistický sen o blízké budoucnosti, o expanzi Islámu, zneužití lidského genetického kódu. Je to jen kostra, která by musela dostat svaly a život. Myslím, že stojí také za přečtení. Jsme takoví dva šílenci vzdáleni od sebe asi o generaci. Mi je 27, jemu 47. On píše tak, já zase jinak, jsme velcí kamarádi.Pokud svitne naděje, ozvěte se prosím na firemní mail info@youcool.cz, tam vás dohledám nejrychleji. -
Blýská se na časy?
Dobrý den, těším se na Kawasakiho růži.Úroveň současného českého filmu je podle mě úděsná,čím víc je film intelektuálsky pražsky nesdělný, tím víc jsou autoři přesvědčeni o svém uměleckém poslání a každý si připadá jako Felini.Navíc kamarádi se vzájemně pochválí, zaměstnají,divák se těší zase na tu svou Holubovou a spol.Chybí filmy o průměrných občanech,laskavé většině,která tráví většinu času v hypermarketech, u stupidních seriálů(panu Dietlovi jsem se dávno omluvila),o vymílačích mozků,bože,kdyby to tak někdo dokázal natočit.... -
Kawasakiho růže
Vážený pane režisére,
mohu s klidem říci, že nejsem typ cloveka ,ktery ma potrebu neco kritizovat nebo chvalit na takovych servrech a vubec na internetu. Kdyz me neco zaujme tak to max proberu s prateli. Ale Vas film Kawasakiho ruze byl pro me neco uzasneho. Takhle plna emoci jsem z zadneho filmu snad nebyla. Muzu rict, ze me velmi uklidnilo, ze takovy film nekdo natocil, ne kvuli obsahu, ale uz kvuli tomu jaky vubec je. Je tam krasna cestina, vyborne zvoleni herci, gradace deje je primo fanatasticka a emoce, jak jsou tam vyjadrene a zahrane jsou neskutecne pusobive a myslim, ze by mely byt videt ve filmech casteji.Nevim, jestli to pro Vas neco znamena, ci ne, ale moc Vam za to mistrovske dilo dekuji, moc me uklidnuje, ze se snad diky Vasemu stylu bude nase kinematografie ubirat zase spravnym kvalitnim smerem. Dekuji a tvorte prosim dal. S uctou Michaela -
Ted jsme te slyšeli ,po volbách prohraných blekotou K.S., jak jsi říkal.: rudá a hnědá prasata táhnou na hrad a co jsi ty ,co tady v naší zemí děláš ,ŽE SI DOVOLUJEŠ NA NAŠEHO NOVĚ ZVOLENÉHO PREZIDENTA ,když jsi fandil emigrantovi. DO TED JSI MOHL TOČIT , ALE ve vědomí lidí jsi UBOŽÁK, KTERÝ NESPOLKNUL PROHRU a doufáme že se ti dostane odplaty od všech správných českých občanů - vlastenců - ještě to dáme vědět celému filmovému světu NEZAPOMENEME
-
-
Vy jste opravdu úplně "zblbnul" z té přehnaně nacionalistické až šovinistické kampaně Miloše Zemana. Prohlašovat, že je špatné podporovat K.S. kvůli tomu, že je emigrant je "hulváctví". Bylo by dobré si uvědomit, že lidé byli v minulosti proti své vůli nuceni opustit svoji zem, což museli rozhodně těžce nést. Spousta emigrantů v době totality udělala v zahraničí mnohé pro českou zemi a výjimkou není ani K.S., který v emigraci udělal mnohé pro české disidenty. Pokud jste alespoň trochu vlastenec tak by jste si měl takových lidí vážit. Lidé, kteří se vrátí zpět do své vlasti musejí mít opravdu radost z takových povedených "rádoby vlastenců".
-
-
Znám jen jednoho slušného emigranta, to byl Karel Kryl, a ten před tím pravdoláskařským humusem raději emigroval znovu.
-
-
K.K byl opravdu jediný kdo to prohlédl hned na začátku. Když viděl co tady provádí ožralec ukurvený Havel, zůstal raděj v Německu.
-
-
-
-
Vážený pane hřebejku. Vzpomněl jsem si na Vás při proskákání následujícího videa-rozhovoru:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Kdyz-o-nekom-reknu-ze-je-srac-tak-jsem-asi-srac-taky-Sef-bojovniku-za-svobodu-pred-kamerou-PL-razne-zuctoval-s-temi-kteri-urazi-Zemana-Padlo-jmeno-Halik-519859 -
Dotaz
Dobrý večer, pane Hřebejku..Vaše filmy velmi obdivuji,moc Vám fandím a přeju Vám hodně elánu...
Ráda bych Vás požádala o radu..filmování se to zrovna netýká, ale doufám, že i přesto mi poradíte. Jedná se o Vaše úžasná proužkatá trička..to mi povězte kam na ně chodíte? Pokud Vám nebude vadit, že kdesi na jihu Čech se ve stejném tričku bude procházet jedna slečna,tak mi, prosím poraďte, kde je kupujete? Děkuju a mějte se moc hezky. Bohunka Hradská :-)