-
Pane Hřebejku, souhlasím s Vámi. Prasata patří do chlívku.
Bohužel, chlívek je všude kam se člověk podívá. I ten hrad je jeden velký chlívek. Takže čemu se vlastně divíme? Že se čuníkům v chlívku líbí? No aby ne - mají tam své korýtko, v něm samé dobroty a porážka jim nehrozí. Rudá, hnědá, modrá, zelená, oranžová? Barva a morálka spolu nemají nic společného. Jsou to jen mimikry, kterými se snaží přesvědčit ovce, že jsou jiní, než ti druzí. Že jim jde o blaho ovcí.
Ve skutečnosti jim všem jde o totéž - žrát z cizího. -
Podivín.
-
Podivín.
-
Podivín.
-
Nereagujte na emaily.
-
Dobrý den, pane režísére Hřebejku. Trápí mě, že ještě nebyl natočen ČESKÝ film o tom, jak odstrkovaný a neuznaný chlapec zachrání naši planetu (nebo alespoň lidstvo) od pohromy. Proč to jsou stále jen Amíci. Doufám, že po tomto upozornění s tím určitě něco uděláte. Moc se mi vaše filmy líbí.
S pozdravem Zdeněk Hřebejk
-
Pane Hřebejku, měl bych pro Vás velice zajímavý scénář že života, myslím, že by to byl trhák. S pozdavem Sedláček
Tel:702131658
Email:cirusm@centrum.cz
-
Diky za objev Stanislava Majera konečně herec na kterého se dá dívat! Také musím velmi pochválit serial Az po uši i Případ pro exorcistu u filmu mě zatím zaujala jen vaše Kráska v nesnázích
-
Jan Hřebejk je druhořadý režisér,amatér.
-
jste sexy a moc se mi líbíte *14* *14*