Přejít na výpis diskuzí

Jan Hřebejk

OSOBNOST 31.12.2006 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krás(k)a

Kráska je krása, pro mě první porevoluční český Film, Hřebejku za tenhle díky....
  • Vážený pane,
    včera jsem viděl Vaši reakci na výsledek volby prezidenta České republiky. Šokovala mě Vaše sprostota...
    Bohužel si asi již nevidíte na špičku nosu.
    Škoda.
  • drobná rada

Dobrý den pane Hřebejku!!Vymyslela jsem námět na film a nevim kam ho mám poslat.Ten námět je opravdu dobrý.Když mi napišete na e-mail daeis@seznam.cz,tak vam ho pošlu,nebo ho pošlu tam kam mi poradíte.Mimochodem při vašich filmech se někdy neudržim na nohou,jste opravdovi režiserský génius ..děkuju předem za radu..Lucka(13let). *3* *7*
  • no tak lidi

možná by jste se mohli kouknout taky na senaristu ja ¨vidim jak každej den tata píše scénář a je to on kdo to vymyslí mohl by mít vice obdivu *14* *15*
    • Re: no tak lidi

Milá Bety, píše se byste se,táta píše hezky, jen co je pravda...
  • přání

Milý pane Hřebejku
    Moc si Vás vážím jako člověka režisera
    a že dnes Máte narozeniny tak že
    všechno nejlepší,hlavně přání dobrému zdraví i to štěstí.
    *4* *4* *4* *4*
  • Jan Hřebejk: Zeman je ožrala a mají ho rádi hňupové ... vyšlo v PL. Tak ty nedomrde já si tě najdu ale dostaneš takovou na držku, že se s toho budeš vzpamatovávat hodně dlouho !!! Věř tomu, že já budu s kriminálu doma dřív, jak ty ze špitálu. Kurwa já ti dám hňupa... jen počkej ..dočkáš se !!!!!
  • uvaha

jeste ze ma komunisty aby mel na koho nadavat,jinak by neudelal ani carku. ha ha ha
  • Kráska v nesnázích

Dobrý den pane Hřebejku. Včera jsem shlédl na čt1 Váš film Kráska v nesnázích. Viděl jsem skoro všechny vaše filmy. Všechny jsou úžasné, ale vetšina filmu má pasáže na efekt. Film Kráska v nesnázích je velmi čistý, nepřikrášlený. Má velmi reálný příběh. Měl jsem pocit že se nedívám na film, ale na život. Dlouho jsem neviděl hezčí film, opravdový unikát českého filmu. Děkuji za příjemný zážitek. Jen tak dál. Držím vám palce do další práce
  • hřebejku ty jsi typický komoušsko-gestapácký prase,ne občani...zavři hubu a táhni třeba do usa,ale tam by si s tebou vypořádali jinak...chlapečku arogantní,alkoholiku tupej,neber si lidi do huby,jsi jen blbá režiserská nula,co si vy tzv.umělci vůbec myslíte?že jste něco víc? jste pakáž komediantská a měli by se vám zarazit ty vaše manýry...zrekvírovat a poslat do výroby,aby jste poprve v životě něco pořádnýho dělali...ty tvé filmy nikdo k životu nepotřebuje,bez nich se žít hochu dá...
    • spíš duch Klementa Gottwalda...
  • Pane Hřebejku, vážil jsem si Vás jako režisera, ale velmi jste mě zklamal tímm, že se cpete do politiky s Vašími neomylnými názory. Na jednu stranu Vám závidím a to Vaše sebevědomí, že víte nejlépe, co je jediné správné. Asi Vám Vaše sláva přerostla přes hlavu a zalepila mozek, ale nejsem toho názoru, že máte zapotřebí se řadit mezi rádoby "umělce" , kteří nehodlají respektovat podmínky demokracie. A už vůbec jsem od Vás neočekával vulgární vyjadřováníco o prezidentovi. Zřejmě máte v hlavě mozkový Mercedes a ne VELOX jak psal "nezávislý" žurnalista Mitrofanov. Nemyslíte si, že právě Vy a Vám podobní rozeštvávají tuto společnost tím, že nehodlají respektovat výsledky voleb ???

Svým vyjádřením, že pohrdáte voliči p. prezidenta Zemana jste zřejmě urazil spoustu lidí, což byste si měl uvědomit. Tím jste tedy vyjádřil názor, že pohrdáte demokracií a tedy vyjádřením většiny občanů - voličů této země, kteří tak rozhodli.
    P. Hřebejku, nikomu neupírám vlastní názor, ale vyjadřit se o lidech s jimými názory, že jimi pohrdáte je přes čáru - což je výraz Vás "kavárníků"... Sejděte z Vaších uměleckých výšek na zem a vnímejte realitu, jestli jste demokrat. I když tento výraz se dnes ohýbá jak je potřeba. Není Vám z toho smutno, spíše špatně ? Nebo už začínáte mít politickou "hroší" kůži ??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit