Přejít na výpis diskuzí

Jan Hřebejk

OSOBNOST 31.12.2006 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proč pan Hřebejk váhá

Věřím, že by natočil film, který by vešel do dějin.Kamarád později může zapomenout na ty kapitalistické snahy. Karl
  • MF DNES, 28.12.2006

Vážený pane Hřebejku, jsem velmi překvapen Vaší jasnozřivostí, s jakou hodnotíte spor Klaus-Schwarzenberger (MF DNES). Z čeho čerpáte svůj absolutní názor? Myslíte si opravdu, že na základě své určité popularity můžete takto kategoricky vyjadřovat soudy? Jak moc znáte osobu navrhovaného ministra zahraničí, že se kvůli němu takto polarizujete vůči Klausovi? Nejsou to i u Vás osobní antipatie - v tomto případě vůči prezidentovi? Podotýkám, že pan Klaus není mým oblíbencem, ale takového věrozvěsta, na jakého se pasujete Vy, rozhodně nemusím. Pokud jde o věcný problém, tak bych si určitě přál, aby náš ministr zahraničí splňoval aspoň základní kritérie - aby to byl Čech "jako poleno" a abych se při jeho verbálním projevu nemusel za něho stydět ...
  • Proboha

Proboha,

už nic netočte, mám pocit že už je přehřebejkováno
  • Hilsneriáda

Vážený pane Hřebejk, doslechl jsem se, že máte v úmyslu natočit příběh Leopolda Hilsnera. Mám největší archiv k této kauze. Nabízím příp. spolupráci. Již po roce 1990 mne navštívil scénárista Václav Šašek, který měl v úmyslu připravit podklady pro film. Nakonec z toho sešlo. Vlastním desítky fotografií, knih a brožur, článků a studií, dobového tisku atp. Jsem z Polné. V případě zájmu se kdykoliv ozvěte. S pozdravem J. Prchal
  • "Rudá a hnědá prasata táhla lháře a demagoga na Hrad."

Má naprostou pravdu. Je to velmi podobné tomu jak se dostal k moci Hitler nebo Gottwald. Bohužel dneska říkat veřejně pravdu může být riskantní. Rudohnědá lůza mu to asi časem osolí.

V této souvislosti vzpomínám na výrok Martina Jirouse. I ten byl veskrze pravdivý.
    • Hele,ty dobráku,tak,že každý,kdo má jiný názor než ty je lůza?? Co si vůbec o sobě myslíš?? To,jak mluvil ten režisér,,dle mluvy by mohl být lůza třeba on sám.
    • Za tak hnusný výrok, by se slušný člověk styděl. Bohužel jsou i tací demokraté, co mu za něj tleskají. Hřebejk urazil miliony svých spoluobčanů. Doufám, že si to zapamatují.
  • Nestyda

Před Vánocemi jsem zhlédla film Nestyda a závěrečné hodnocení = větší blbost jsem už dlouho neviděla!!Zbytečné peníze za lístek do kina.
  • Adresa

Nevim,zda Honzo chodis na tuto stranku,ale chtel bych poprosit o adresu nebo email na tebe.Mam takovy delikatni dotaz :] ktery bych tady nechtel psat,jedna se o neco osobnejsiho.Diky moc za obetovani minutky z tveho volneho casu,vim ze ho clovik nema nikdy dost. Petr
  • kniha co četl Bořek v Kawasakiho růži

Poradí mi někdo s názvem knihy co četl Bořek v zavěru filmu. děkuji
  • Majetek Jana Hřebejka 2,5 milionů dolarů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit