-
Je výbornej!!!!
Pan Kraus je opravdu mistr, je užasně vtipnej a pohotovej a souhlasím se všemi jeho názory. Uvolněte se prosím to nemá chybu. *4* *1* *1* *1* -
Já můžu jen děkovat
Každý den, jeho glosy na radiu to nemá chybu. -
obyčejně blbý den
Dobrý den. dnes jsem sledoval přímý přenos z parlamentu a jako dělníkovi v soukromém sektoru mi bylo z mnoha poslanců víte na co..Večer jsem na F1 poslouchal pořad Kraus a blondýnka. Navrhuji příští přenos z parlamentu zbavit zvuku a k obrazu pouštět zvukovou stopu z vašich pořadů. Mluvíte mi z duše, poslanecká verbež by díky vašim komentářům získala alespoň trochu lidskou tvář ( i když trapně blbou), nepůsobila by alespoň jako parta marťanů ve válce o Jupiter, protože kdyby jim šlo skutečně o čechy a Česko, s hanbou by z této státotvorné instituce prchali a přáli si, aby jejich slova byla zapomenuta, nevyřčena a určitě i nestvořena. Díky Vám pane Kraus, se přeci jen jeden další blbý den trochu rozjasnil Vaším pořadem a přestože nesnáším mudrující "celebrity" a jiný potěr, ztotožnňuji se s většinou Vašich názorů. Děkuji za VBše komentáře a ať Vám to takhle mluví alespoň dalších 100 let. -
ona
Nejlepší je v Uvolněte se prosím včera tam byl takovej chlapeček kterej umí mluvit kdyš brká to byla sranda protože on řekl uvolněte se prosím a česká televize *5* fakt sranda *1* jako fakt dobrý *5* -
:-)
Nejvíc se mi na Krausovi líběj jeho kecy a jeho mluva *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Uznání a obdiv
jestli tohle pako je bystre a pohotove, tak ty musis byt pekny dement -
Uvolnete se
Dobry den,
videl jsem Vas porad o tom, jak se mimo jine i pan Topolanek zasek, jak se drzi a nepusti se. Nepremyslel jste, ze se drzite uplne stejne.
Karel -
Kraus
Do roku 1998 1,5 milionu registrovaných komunistů v KSČ.
V České republice po rozpadu zůstalo 1 milion komunistů.
Viz.páteční 12.12.2008 televizní pořad.
"Uvolněte se,prosím".
Na to se Kraus nezeptal. -
Tachecí.
Děkuji panu Krausovi,že mě otevřel oči při pohledu na některé lidi, co mají to své ego trochu jinde,na příklad paní Tachecí,co sama chce od druhého se nesmí dotknout její osoby.Rád s Vámi souhlasím. -
Re: Otazka
Domnívám se ze Honza Kraus měřé tak něco kolem 175cm.+- 1cm. -
Dexempo multo šumpoplex...,šumplex,vole
Vážený pane Krausi,
s velkým zalíbením sleduji Vaše pořady,scénky a vystoupení,neboť Váš humor a styl je mi vlastní.Neodpustím si uvést,že jste se mi vryl do paměti již v době,kdy se na plátnech představilo"luxusní trio",Rousek,Bujnoch,Adámek....,ve filmu Dívka na koštěti.Hltám Vaše dvojsmysly a ironii,a přiznám,že tento způsob konverzace hojně a s velkou chutí využívam.Ale dost řečí.Obracím se na Vás,protože nikde nemohu najít Vaši scénku(ani na YouTube)kde se svým kolegou,coby"ochotný personál...","obluhujete a péčí zahrnujete...",tu nešťasnou skupinku(rodinku),v zaplivané restauraci,tipuji tak VI.kat.... .
Tato scénka zcela zdemolovala mojí bránici.Cola,tonik ,džus,mirinda,sprajt,fanta,franta....Hm,při pomyšlení na realitu.....,prostě bomba!!!Bohužel neznám název ani adresu,na které bych se k tomuto skvostu dopídil.Požádal bych Vás ,pane Krausi o pomoc.Jinak Vám přeji mnoho úúspěchů a další takové skvělé pořady.Držím palce a"Nedejte se a perte do toho,prosím"...Váš "fanda" Pavel -
Jste super!!!!
Vážený pane Jene, moc Vám děkuji za Váš pořad: "Uvolňete se prosím". Ráda jej sleduji, a pokud mi to nedovolí pracovní doba, alespoň si pouštím ukázky na YouTube. Škoda, že jich tam není více. Mám ráda Váš typ humoru, narážky, komentáře. Zakoupila jsem i jedno DVD, ale mrzelo mne, že byly nahrané pouze ukázky. Stejně jako Váš bratr Ivan, i Vy mne dokážete velmi dobře naladit na pozitivno. V paměti se mi vryl Váš výkon ve filmu: "Lišáci....", který jsem viděla jako velmi malá cca před 25 lety. Již tenkrát jsem ocenila Vaše vnitřní charizma a bohaté herecké vlohy. Děkuji! Ať se Vám daří!!! Ctitelka Dagmar* -
Otazka
Dobry den,
vim,ze se to sem mozna nehodi,ale potreboval bych vedet,kolik pan Kraus merí.Tuhle sme se totiz vsadili jen tak z recese s pritelkyni a ja rekl,ze meri min 170cm..:)Nikde na internetu jsem tento udaj nenasel..Kdyby byl nekdo tak hodny a napsal mi to sem..:)Je to otazka zivat a smrti..:))Dekuji -
pochvala
pane Krauzi, jako tv divak(41) sleduji pravidelne porad uvolnete se prosim, a neodpustim si napsat...super, sedi mi typ humoru, i vyber hostu, nakonec i vase komentare politiku v rozhlase jsou dobre (mozna by stalo za to se zamyslet nad poradem na tema politicka satira)...ale diky, vazne me dobre bavite, jen tak dal...sasi *3* -
Buďte nad věcí
Vážený pane Krausi,pravidelně sleduji Váš pořad bez kterého bych ani neusnula,dnes jste v něm hájil svou rodinu a sebe,já to chápu,také by mne to rozčilovalo,kdyby mne neustále někdo napadal včetně mé rodiny,ale bohužel bulvár si vždycky něco vymyslí,kdo chce psa bít,hůl si vždycky najde,to znám,dnes je taková doba,že jsou lidé nespokojeni sami se sebou a zamindrákovaní,kopou kolem sebe a nejvíce toho o kom ví,že ho to zraní a na jakém místě,neděje se to jen u celebrit,ale i v normálním životě,dnes a deně,já se s tím setkávám,jak ve své(herecké)branži,tak i civilně a pořád se učím to nějak zvládat,překousnout to,když se to dá a nedat najevo,že mne něco vadí,protože pak je protivník rád a směje se za zády obrazně řečeno,to co Vám chci říct je,povzneste se nad to,nečtěte ten bulvár,Vy jste strašně moc hodný a citlivý,zranitelný,jen si tím ubližujete,věřte mi,sice mne osobně neznáte,ale já se také trápím,mám zase problémy s kamarádkami,vždycky mne některá sklame a já si řeknu,stačí mne jedna kamarádka,která mne bude brát takovou jaká jsem než deset falešných a upřímně v této branži jsem teprve na začátku,studuji činohru a je mi z těch vztahů v branži smutno.Mám Vás moc ráda,netrapte se,co se kde píše,radujte se z maličkostí a žijte naplno a uvidíte nakonec si Vás Ivana vezme,vše dobře dopadne,hodně štěstí Vaše fanynka Anička(ta z Ponce,co tam, pořád fandí - blondýnka).Doboru noc. *4* -
Pár politických vtípků pro Vás...
V sídle vlády se pokazilo wc.Přišel opravář a ptá se.:"Kde je ten hajzl?"
"Před hodinou odletěl do New Yorku".
"Ale myslel jsem ty dvě nuly!"
"Ty letěly s ním."
Jaký je rozdíl mezi našim politikem a telefonním automatem?
Do automatu vhodíte minci a můžete mluvit.Do politika vrazíte část svých daní a můžete akorát držet jazyk za zuby.
Víte, jaký je rozdíl mezi lesem Řáholcem a ministerstvem financí?
Žádný,v obou se ozývá "Mankoo,Mankoo".
Pane Krausi,víte co říkala ta maminka?Abych Vám to neříkala,protože neví co Vy byste na to říkal,no vidíte,já to říkala,že nebudete vědět co na to říct...!(k 29.9.2006)...Vaše fanynka Anička,moc ráda vzpomínám na ty chvíle,kdy jsem byla hostem Vašeho pořadu a moc si toho považuji! *14* -
Jste skvělý!
Pane Krauzi,jsem velmi ráda,že jsem poznala díky Vašemu pořadu vaši vzácnou maminku.Skvělá a nezapomenutelná žena ve svých letech.Opravdu,tak si představuji důstojné stáří .*4* -
Sníh
Vážený pane Krauz,
ve Vašem televizním pořadu jsem od Vás slyšel nevídanou a neslýchanou zprávu, či snad lépe tvrzení, že ve Vesci nebyl 20 let sníh. Snad víte, že Vesec je součástí Liberce a pak se toto tvrzení stává jemně řečeno kachnou nebo hloupostí. Prosím aby jste podával seriozní informace anesnižoval se na úroveň bulváru. A zároveň mne nenutil přepínat televizi vždy kdy se tam objevíte.
Děkuji. Volf. -
Re: Pan Kraus je jen jeden!
Aničko,souhlasím s tebou ve všem .Pana Krause miluji ,je to senzační člověk. -
Pan Kraus je jen jeden!
Drazí fanoušci pana Krause,velice mne rozzlobil článek v bulváru Pikant,kde napadali našeho jedinečného pana Krause a tak jsem se ho takto zastala a pokud i vám je pan Kraus sympatický,měli byste učinit totéž a jelikož jsem na stránkách Fan klubu,tak věřím,že se zastanete.Jednalo se o nový pořad SG na Nově.Nikdo nemůže ohrozit pořad,který má tak skvělou sledovanost a navíc se před divadlem Ponec tvoří neskutečné fronty a nastává každého 15. v měsíci boj o lístky,které mnohdy po vystání až dvouhodinové fronty nejsou k sehnání a toto se do dnešních dnů stává již pravidlem.Pokud se má někdo zesměšnit,pak to bude jedině dvojice SG a mnohdy jejich trapný humor,který známe z pořadu "Tele,Tele",který pro svůj nevkusný humor musel být ukončen.Pořad "Uvolněte se,prosím",nemá a nikdy nebude mít konkurenci.Pan Kraus je jedinečný a je jen jeden!Nikdo a už vůbec ne SG na něj nemají,nejsou vtipní,pohotoví a mají tzv.záchodový humor!!Pan Kraus je skvělý,vtipný,pohotový a krásný moderátor!A je nad věcí,milánkové!S pozdravem věrná fanynka Anička(ta nejvěrnější) *4* P.S:"Pane Krausi,zůstaňte nad věcí,tihle dva kašpaři(SG)brzy skončí"!!! *5* *3*