-
Huga chováme....
Pane Krausi, Huga nepěstujeme, ale chováme!! To by Vám syn dal!! Pěstujeme mrkev. Jinak Vás ale moc obdivuji a sleduji se zájmem Váš pořad "Uvolněte se, prosím".
A Vaše maminka je skvělá!! I té přeji vše nej...
V roce 2008 Vám přeji hodně a hodně zdraví, možnost vystupovat v televizi a Vašim příznivcům umožnit příjemně strávené chvíle u obrazovek.
Zdraví Vlaďka -
Darek
Dobry den Jeniku Krausi,
mam rada vas porad a protoze jste velkej frajer a sympatak,chci se zeptat jestli si muzu vasi loutku koupit,nebo mi ji date jako darek k Vanocum!
muzu vam na oplatku dat kaprika z jiznich Cech.
Dekuji a Uvolnete se prosim!
Radka Rybarova -
Jan Kraus
Vážený pane Krausi,jsme Vaši velcí obdivovatelé společně s manželkou,rádi sledujeme Váš pořad Uvolněte se prosím a každé ráno posloucháme Váš pořad na radiu
Frekvence 1.Hrozně Vám fandíme,jsme s Vámi na společné vlně co se týče Vašeho humoru,pohledu na naši politickou scénu,známe Vaše filmy a těšíme se na každý Váš nový pořad.Držíme Vám palce a přejeme hodně nových úspěšných pořadů.Na závěr otázka zdali se dá někde koupit Váše loutka,kterou rozdáváte Vašim hostům v pořadu Uvolněte se prosím?Rád bych ji věnoval jako dárek svoji paní.
S pozdravem a přáním mnoha dalších úspěchů přeje Tomáš Hroneš,Kulhánkova 1689,Kladno 272 01. *4* -
31.8.2007
Teď, tedy ve 13,30 hod. jsem zaslechl na radiu FM plus vysloveně zpávu hodnou pozastavení se nad jejím zněním. Myslím, že je hodna i jiného uveřejnění než jen na regionálním rádiu. V úvodní zkratce zněla totiž takto: "Policisté budou přemýšlet". Už tohle samo o sobě stačí, v průběhu zpráv byla rozšířena o nový záměr nového policejního náměstka pro službu uniformované policie, že "policisté budou přijímat do řad uchazeče, kteří budou při práci přemýšlet a svým vstřícným vystupováním zlepšovat image policie před veřejností".
A tak jsem trochu na rozpacích co vlastně policie dělá teď a to již 17 let od revoluce. PS V porevolučních letech jsem již několikráte slyšel, že policie bude měnit image, ale buď jsem oslepl nebo???? Přeji Vašemu pořadu dlouhou "životnost" a těším se na další pokračování. -
15.8.2007
Pane Krausi,krásné narozeniny a a´t nám stále vzkvétáte!!! *3* *3* *3* -
jan kraus - borec
Tak abyste věděli,Jan Kraus je borec a vy, co ho haníte,zřejmě nechápete jeho humor.možná byste měli koukat na něco jednoduchého,např.Mr.Beana.tam je lehké chápat vtip.Jan Kraus je bavičem doby a nejen já se u jeho pořadu velice pobavím.On tam od toho je,aby do hostů šťoural a rýpal.Vždyť to dělá jeho humor tak odlišným a výjimečným.A když se vám to tak protiví,tak na to nečumte,jo?Zdravím všechny a Honza je jednička!!! *14* -
Všeumělci
Pane Krausi, vystupujete se suverenitou, která neskrývá Vaše přesvědčení, že všemu rozumíte, všechno víte. Proto zdvořilý dotaz: proč je v herecké profesi nejvyšší procento lidí přesvědčených, že všechno zvládnou, všechno umí, všemu rozumí a nic není problém a to i navzdory tomu, že při svých pokusech dělat něco jiného než papouškovat texty napsané někým jiným, v naprosté většině krachují? -
Reflex
Pane Krausi,mezi své hosty pořadu "Uvolněte se..." měl by jste pozvat pana redaktora "Potůčka" z Reflexu.cz . Je to úžasný člověk se znalosti věci na naši politické, kulturní, sportovní scéně a dokáže také velmi zajimavě psát o Vašem pořadu. Dejte mu tu možnost, ať se kluk vypovídá. Děkujeme. -
Prosba
Vážený pane Krausi,
touto cestou si Vás dovoluji požádat jménem lékařského kolektivu gynekologicko porodnického oddělení nemocnice v Kladně o malou prosbu. Naše jediněčná staniční sestra gynekologického oddělení oslavila významné životní jubileum a nám připadala návštěva Vámi vedené talk show "Co jinde neuslyšíte" jako vhodný dárek pro ni. Jmenuje se Marie Rohlová a Vaše představení bude sledovat z 5.řady 20.6.07 v divadle Kalich a pokud by Vám to nečinilo potíže, prosíme o přetlumočení našeho blahopřání. Děkuji Eva Shíbalová -
Re: název
Odpovím si sám. Pan Kraus obyčejnými lidmi pohrdá-škoda. Též Martin Melichna *5* -
Jen tak
Dobrý den Jene,
dlužíte mi skleničku vína, snad to napravíte...
Přeji krásný den...
Lucie -
kraus bomba
Milý pane krausi jsem vaše věrná fanynka jste moc zábavný, a ráda se na vás dívám.Jen by mě zajímalo kdo vám vybírá hosty paní žilková byla výborná.Chci se zeptat v pokračování Dívky na koštěti budete hrát.Děkuji.když mi napišete na email budu ráda. *14* *8* -
Re: dotaz
Proc se ptáte ? A co takhle Chvojenec ? :-) -
To myslíte vážně?
Vážený pane Krausi,
přiznám se, že nejsem přiznivcem laciné kritiky všech a všeho ve formě, jakou praktikujete Vy, přestože máte občas pravdu a přestože si vážím vašeho hereckého umění. Myslím si ale, že živit se mj. i urážením lidí a profesí, o kterých zcela nic nevíte, je přinejmenším neslušné. Protože pracuji jako učitel a vždy jsem si učitelů vážil, velmi se mne dotkla Vaše slova na jejich adresu, která jste minulý týden pronesl na Frekvenci 1. Tvrdil jste, že jste zažíval ze strany učitelů permanentní šikanu, navíd jste prohlásil, že byste radil žákům, aby se domluvili a učitele vyhodili z okna. Nechcete si zkusit stát před lavicemi třeba půl roku, abyste si uvědomil, že ta šikana je dnes spíše z druhé strany. Navíc si myslím, že tato Vaše slova jsou žalovatelná jako navádění k trestnému činu. Nikdy v životě jsem se k něčemu podobnému neuchýlil, ale teď opravdu zvažuji, zda se na soud v této věci nemám obrátit. Věččím totiž, že ani v demokratickém státě není možné tolerovat takovéto jednání - navíc od celebrity Vašeho formátu. Vy sám byste se mezi prvními ozval, kdyby se například učitel podobně vyjádřil o hercích - nebo byste to přešel jen tak? Vy, na rozdíl ode mne, máte možnost podobné urážky veřejně prezentovat a brát za ně navíc honorář.
Mrzí mne, že jsem si Vás proto přestal vážit. Nemám čas (a ani chuť) pravidelně sledovat Vaše neomalené řeči v rozhlase. Zbývá mi tedy doufat, že mi odpovíte alespoň formou e-mailu. -
To by mě zajímalo, kolika lidem Herr Oberkraus odpověděl na jejich všechytrý otázky a připomínky. Neni tohle diskuzní fórum trochu jednostranný..*7*
-
dotaz
Pane Krausw mám soukromou otázku,,má vaše rodina něco společného s Chvojnem u Holic? -
Pracovala jsem v 90.tých letech v účetní firmě, která dělala reklamní kampaň ODSce. Do této firmy tekly miliony z konta Koženého.Majitelé firmy se chlubili, že kamarádí s Klausovými. Po kampani se firma zlikvidovala. Nevím, jestli to pan Kraus ví také, já osobně byla jednou v souvislosti s auditem ODs vyšetřována a veškeré "vyšetřování" se omezilo na otázky typu: "Máte důkazy o tom, co se ve firmě dělo?".....
-
Bude omluva?
V tom vašem debilním pořadu s blondýnou, jste osočoval prezidenta Klause kvůli tomu, že bude vyznamenávat svého mluvčího - a to dosti nevybíravě. Snad vám to vaše nevymáchaná huba dovolí omluvit se za to. Přechytralý mistře. -
diskuze
Krásný den přeji a příjemnou dovolenou. Moc mě mrzí že jsem prošvihla vaší diskuzi na Ukaž se.Sledujeme váš pořad Uvolněte se prosím a moc se nám líbí vaše otázky i reakce na odpovědi vašich hostů. Prosím plánujete ještě v dohledné době něco podobného?Děkuji.Jana -
název
pane Krausi,výběr hostů do vašeho "Uvolňováku" je nadprůměrně dobrý /to vybíráte sám?/, ale já jsem tam ještě nebyl. Jsem celebrita, která na rozdíl od Gottů, Vondráčkových, Bártů a Střihavků má již bulváry, rauty a jiné akce za sebou - a přitom vím, že populární jsem. No chválně - viděl jste mě poslední dobou někde? Mohu pro Váš pořad nabídnout vše o vás a filmu Saxana /třeba kolik slov, kroků a skutečných vtipů jste tam učinil/ a na rozdíl od Vás jsem ještě trochu vtipnější. Můžete to zkusit - sám na své náklady přijedu a pokud se mnou na pohovoráči nebudete spokojen, rád odjedu. Jsem učitel, takže můžeme veřejně národu nastínit situaci ve školství***Když jsem někdy v životě náhodou pět minut smutný /rekord z 26.7.2003/, pustím si film, kde hrajete, a jsem z toho venku.***Pokud se tedy nebojíte pozvat jokera z Pardubic, který zná dokonale školu, kde se točila Saxana, máte možnost. Martin Melichna, Pardubice, 41 let, učitel a vtipálek***Howgh