Přejít na výpis diskuzí

Jan Marek

OSOBNOST 28.9.2007 
85 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč je ten život taková svině! *13*
  • Upřímnou soustrast rodinám všech tří skvělých hokejistů. Je to velká bolest a ztráta. V našem s........ státě to byl vždy hokej co celý národ dokázal spojit a odpoutat nás tak od běžných starostí a strastí. A za to Vám hoši děkuji.........
  • tezko sem to mu mohla uverit vim z osobni zkusenosti co honza rikal jak mooc semu do jaroslavle nechtelo chtel tu byt s rodinou.od honzy vim jak mooc lucku miloval jak mooc se mu stiska jak strasne chce lucku i honzika videt .chybi mi strasne mooc kdyz si na nej vzpomenu musim se usmat jeho fotka mi visi nad posteli a jeho usmivajici se oblicej mam vytisknutej na tricku.doufam ze to lucka vzladne vim jak to musi bolet i ted 7 mesicu po tom . neni dne kdybych se nekoukala na you tobe na videa.musim rict nebo spis napsat ze vim jak moc si honza pral na ucit maliho honzika na bruslich a jak rikal ze bude hrozne krasnej jako jeho mama. a vite co si myslim ze malej bude mit vic nez jen talent pro hokej ale i stejne velky srdce jako oba jeho rodice.P.S NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU HONZI A DEKUJU A TOFIFE *9*
  • možná za pár let už nebudu tolik brečet jako ted ale líto mi to bude do konce života *11*
  • Proč ? :'( Nikdy nezapomeneme :(
  • Nejenom tragédie pro český hokej, ale nedovedu si představit, co teď prožívá jeho rodina... manželka a děti... je to smutné, je mi to líto, a stále nemůžu uvěřit *13*
  • Byl to dobrý hokejista *3*
  • Je to strašné neštěstí hlavně pro ty jejich nejbližší.Přeji všem pozůstalým upřímnou soustrast.Měli by se všichni hokejisti vykašlat na KHL padá tam jedno letadlo za druhým.A raději hrát doma v extralize alespon by byla kvalitnější a byly by u svých rodin.
  • Tak dneska mě do očí praštila fotka Honzy Marka z jednoho ruského serveru a co víc, pod tím je napsáno Jan Marek zpívá píseň LUCIA, text je rusky a Honzík zřejmě zpívá o své manželce, a končí to česky slovy, Mám tě rád, mám tě rád. A já u toho teď bulim Kdo si to chce poslechnout autentickou nahrávku zpívajícího Honzíka, odkaz je tady: http://vk.com/wall103451427_6956 *13*
    • Jako by slunce svítí
      A jeho zářivý vzhled
      V dopoledních hodinách, a to i deštivý
      S úsměvem, dobýt
      Tam moci být žádná ocenění
      Pro mě je stále krásnější
      Rovnající se případu a smutku
      Jen jeden dotek jeho
      S
      • Stýská se mi po celou sílu na světě dokáže vyrovnat
        Kdybych nevěděl, hořkost, že v tvých očích radost
        Dám klíč k srdcím Lucie