Přejít na výpis diskuzí

Jan Marek

OSOBNOST 28.9.2007 
85 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle asi zasáhlo nás všecky: Jan Marek a další 2 hokejisté tragicky zemřeli
    V Rusku při letecké tragédii Za všechny upřímnou soustrast :( :(
  • Upřímnou soustrast všem pozůstalým, hlavně manželkám s dětmi a rodičům...Ani nejde vyjádřit, jak moc je mi to líto. Nikdo si neumí představit tu bolest, dokud si to neprožije...Lucko, Katko musíte být silné už proto, že tu máte děti. Kluci v nich žijí dál...Vím, že je to těžké a ikdyž to nikdy nepřebolí, čas pomůže. Je mi to hrozně moc líto.
  • Sbohem Honzíku, je to strašná tragedie, co se stala dnes *9* *9*
  • ...se potkala se dvěma zemřelými hokejisty Markem a Rachůnkem..proti Markovi hrála plážový tenis a s Rachůnkem na autogramiádě..Sama Sáblíková také málem neunikla letecké katastrofě..to bylo někdy jindy a zachránilo jí to že letěla jiným letadlem..
  • Upřímnou sostrast celé rodině:(:( je to strašné *13* *13*
  • Merry

Ahojky Merry Co děláš já jsem ted na internetu když budeš mýt chvíli tak se mi ozvy a pokecáme pozdravuj lucinku pa Tomáš Vrána *14*
  • R.I.P.
  • Tak už je to rok *9* čas možná utíká, ale rány se hojí pomalu a vzpomínky zůstávají a zůstávat budou, protože zapomenout se nedá *13*
  • Sbohem a nezapomenem !!!
  • *9* Také tomu furt nemůžu uvěřit.Lucko drž se Honzíka jak nejvíc můžeš a když si budeš říkat:"já to snad nedokážu" tak ti Honza shora úomůže nikdy to nevzdávej. Honza je pořád s tebou. Přece v srdci! Vyjadřuji upřímnou soustrast

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit