-
proč zrovna on? vždyť měl malý děcko. milující manželku, všechno! proč???? *9* *9* *9*
-
-
Taky se ptám...proč??!!!!Protože je svět hrozně nespravedlivej.. *9* *9* *9*
-
-
Nezapomenu.!
-
Honza je dobrej..
Honza Marek je fakt hustej ale někdy mě pěkně štve ale na MS v Německu luxusně zakonči a posla českou repre do finále...Vážně krásnej nájezd..♥♥
Hokej hraje celekmdobře ale je děsně agresivní ale když je v klidu je to dokonalá hra..:)) -
nezapome vsichni sme tě mely rádi
-
R.I.P. *13* forever in our hearts :(
-
NEZAPOMENEME!!! *9* *9*
-
Už jsou to dva roky ale mě to pořád připadá jako včera o se to stalo.
Byl dobrý hokejista a na ty jeho nájezdy proti Finsku a Švédsku nikdy nezapomenu. *13* *13* pokaždé když čtu nějaký článek o Markovi, Rachůnkovi nebo Vašíčkovi tak mi naskakuje husina. *13* *13* -
Upřímnou soustrast všem pozůstalým.Zvláště pak rodičům a Lucce,aby měli sílu překonat tu nepředstavitelnou bolest.Přeji Vám,aby čas pomohl zmírnit Vaše utrpení.Malému Honzíkovi z celého srdíčka přeji zdraví a šťastný život!!!Je mi to moc líto.
-
Je to strašné :( *13* nikdy na ně nezapomeneme!Na Jana Marka,Karla Rachůnka a Josefa Vasíčka nezapomeneme!!!Nikdy!!!Budou mi strašně chybět!!To nám všem chybíte!!!!
-
Můj otec kdysi půjčil v jedné nejmenované obci Honzovi demižón na víno,popíjeli,,těžká pohoda..Bydlel s manželkou v té obci,Honza si zahrál za místní Béčko fotbal a byla to místní oddychovka pro Honzika.Když jsem jednou končil v práci,tak mě pohltil takový pocit,který se nedá popsat,bez ohledu na význam ve výše popsaném příběhu..A samozřejmě všichni,co tam zahynuli..Je to obrovská ztráta,hlavně pro jejich rodiny..Upřímnou soustrast jim a hlavně,pevná vůle jít dále...