Přejít na výpis diskuzí

Jan Révai

OSOBNOST 31.12.2006 
218 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Honzo
  • Ahoj Honzo(Šimone)

Ahoj Honzo (Šimone),Jen jsem se chtěla zeptat jestli ve skutečnosti jsi tak hodný jako když jsi hrál se Zuzanou Norisovou v Rebelech. *7*
  • Ještě něco!

Jó, málen bych zapoměla, jsem SLOVENKA, tak proto taková špatná čeština! Miluju ťe Jan Révai! I LOVE YOU!!!!!! *8* *14*
    • Re: Ještě něco!

Bláhová,bláhová........si holka!! *1*
  • ,,Šimone\'\'

Ahoj Honzo. Jsi moc milej,krásnej a srandovní chlapík. Už jsme se jednou viděli.A mám i tvůj podpis .Moc se mi líbíš *14* *14* *14* .Kdyby si napsal byla bych ta nejšťastnější holka na světě !!!!! *1* Prosím Tvoje fanynka Baruška
  • Napiš

Moc tě prosím o to abys mi napsal na e-mail!!!Děkuju!!! *4*
  • rypák nahoře končí v noře

honzo révaii milujem tě potají leskne se ti prdelka svítí ti z ní baterka, teď z ní roste stromeček směješ se jak blbeček. už je vidět špička a hle tu za ní slepička co má velká vajíčka a na nich trochu hlínu doporučujeme vazelínu. *3*
  • ahojky honzo jsi moc hezky i na fotkach ale jeste hezci jsi kdyz jem te videla vis byla bych moc rada kdybys si mohla stebou psat treba i mejlej jestli bys mel cas tak mi napis na mejl dik sarka *4*
    • Re:

" neserou nejaky zoufalky, kery si neumijou najit kluka!"
      To myslíš "neumyjou"
      Jen se nezblázněte, (radši kriminálníka než žádného?)
      otatní, kteří pochybyli, takovou šanci nemají! Je hezké, když dostane šanci, ale to potom všichni!!! Ale to asi sotva!!!
  • haha

napises mi neco prosim uz se tesim a predem ti dekuji *4*
  • vánoce se psem

tak to máte dobrý,náš pes a není velký pod stromečkem má dárek a ten si hlídá a nikdo nesmí udělat ani krok jinak ukazuje zuby a pěkně se směje.Už jsme řekli,že dádky nebude dostávat,ale už mám jeden koupenej,tak nás čeká štědrý večer v pozoru.Jste super a mějte se fain
  • Ahoj Honzo, já a všechny 3 mé ženské ti přijem krásné vánoce. Ahoj Standa s rodinou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit