-
sebas.
tak co už se našel sebastián nebo už je v trapu?.. *3* -
konkurz
ahojííík honzíku pamatuju jak byl v intersparu ten konkurz do těch VKV jak jsme měli tu scénku že tys byl kristýna a já hrála andreu byla to sranda *1* *1* *15* -
?
čau brouku, ani nám nic nenapíšeš co je novýho..achjóoo:-( *13* -
,,,,-
hele honzo,mám dotaz vzpomínáš ještě na tábor HplusH *7* .no jestli jo tak zavzpomínej na to jak jsi blbnul v bazénu.málem si mě utopilk *15* *15* *1* *1* .ale jinak sranda.nebo při tom natáčení VKV jak jsem vstoupila do toho výtahu a zrovna jsi měl scénu se starým strnadem *4* .a jak jsi to pořád nemohl říct drsný ale příště to doufám bude lepší *4* -
ofi
Jane dělej už něco s těma ofi. stránkama!! *13* *3* -
honzík
Honzo nechceš se mnou zajít na kafe? *5* -
Pozdrav
Zdar Honzo, VkV sleduju každej díl a je to super, poděkuj za mě prosím rejžovi i všem hercům, myslim že se ta role k tobě hodí, ing. Krátký je asi pro tebe jak stvořená.
Jezdíš v létě ještě na ty herecký tábory? Páč tam jedu v létě 2010, bude prdel, tak doufam že tě poznam osobně, z VkV jsi ty a Laďka Něrgešů, mí nejoblíbenější role, tak se drž, hodně úspěchů v práci i v životě a hlavně toč toč a toč. Měj se *5* -
oficíři
Honzo můžem někde vidět v tv ten film, co jsi v něm hrál ,,Oficíři" nebo pouze v Rusku? *1* -
vše nej
Vše nejlepší *1* hraješ úžasně roberta z vkv a šimona v rebelech super -
-
:-*****
Milý Honzoo si muj oblibenej herec a proto ti pisu k tvym narozeninam vse nejlepsi k narozeninam hodne stesti zdravi hlavne tu laskuuu pohodu spokojenost *3* V rebelech fakt skvelej seš fakt muj oblibenec MTR *3* *4*
-
-
stránky
tak kdy budeš mít hotový ty ofi. stránky co? Nebo si hraješ na ňákýho úžasnýho herce z Hollywoodu, kterej se s norm. lidma ani nebaví. Vem si příklad z jiných a slavnějších..automechaniku!! *1*