-
pha
Jane,jezdíš hned z těch představení třeba z Brna zpátky do prahy? *7* -
-
Re: pha
Jak kdy..
-
-
divadlo
co bys mě doporučil na které bych mohla jít představení, co se tobě líbí nejvíc Honzo? Buď: Penzion ponorka, Milion liber, Čtyři pokoje do zahrady, Postel plná cizinců, 1+1=3 *7* -
....
Dělám sestru v na psychiatrii v Bohnicích v Praze a myslím,že byl asi prosinec a J.Revai tam něco natáčel na pav.13 jsem si šla zaním pro podpis a byl fakt moc příjemný *14* tak třeba si to taky pamatuje??ale asi těžko..takových fanynek on potkává *5* -
chat s janem
v pátek budeš mít chat? *7* -
bráška
ahoj Jeníčku..včera jsme si psali na chatu ohledně tvého brášky..jo a kolik mu je let teda..? mě je 26 jestli nebude moc starej na mě.. *1* a v kterém kraji bydlí *7* *14* -
-
Re: bráška
Honzine, tys mě kecal!!! tvůj brách nikoho nehledá!! *13* *1* -
-
Re: Re: bráška
Cau honzo znas se jaromirem noskem?
-
-
-
drž palce
Honzo promiň našla jsem tenhle nesmysl náhodně. *15* Chtěla jsem Tě požádat aby si držel palce 24.6. ať konečně vyjde něco normálního.
Ahojky Renata *5* -
honzula
Honzík na nás asík dlabe.. *5* asi mu sláva trošinku stoupla do hlavy, že jo Honzo!!! *1* *5* -
honza prcek
jane ty nosíš brýle? v divadle na představení se ti chlapi chechtali jak seš prý maličkej drobek.. *5* malej..ale roztomilej.. *4* -
-
:-*****
Ahooooj Honzo Jak se porad mas? :)) *3*
papa
-
-
jr
vše nejlepší k svátku Honzíku!!! *14* -
-
Re: jr
Přátelé děkuji za stálý zájem, který mě těší a zároveň se omlouvám, že jsem se tak dlouho neozval. Ale konec divadelní sezony je dost náročný a fakt jsem rád, že se dostanu do postele..
Tak budete-li chtít zachovejte přízeň, rád si s vámi zase někdy pokecám *3* Honza
-
-
dovča
tak co honzo kam pojedeš na dovolenou?