Přejít na výpis diskuzí

Jan Révai

OSOBNOST 31.12.2006 
218 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mt

milujeme ta *14*
    • Re: mt

*14*
  • Marko,mel(a)jsi pravdu,že je Honzík skvělej i jako komik dík za tip moc se mi to líbilo.M.
  • Pro Janka!!!

Ahoj Jane!Viděla jsem tě síce hrát jenom v muzikálu Rebelové, ale úplne si mně virazil dech! Chtěla vych tě nekdy vidět i osobně protože se mi moc líbíš? A si opravdu takový romantik ako v tom muzikálu Rebelové a i supr srandista, doufám že jo!!! Miluju tě Jane.Jan révai je prostě nejlepší, nehezčí a nejsupr!!! *14* *14*
  • ahojky honzo jsi moc hezky i na fotkach ale jeste hezci jsi kdyz jem te videla vis byla bych moc rada kdybys si mohla stebou psat treba i mejlej jestli bys mel cas tak mi napis na mejl dik sarka *4*
  • Milionář z tělocvičny byl hustej díl jak takový,,money,money,money skoč do vany in a rich mans would.(V Gymplu s.r.o.)
  • ?

MILUJU TĚ HONZÍKU!!!
  • pozdrav

Ahoj Honzo,moc Tě zdravím, *3* můžeš mi prosím tě opravdu napsat na meil,mám asi nějaký info o tvý motorce,měla spz 3S3?... něco jsem zahlídla asi ale jestli je tvoje nevím.Tady to nebudu rozebírat, jestli chceš, tak se ozvi. Přála bych ti abys ji našel... *9* *3*
  • ahoj

Honzo moc Tě všichni milujem!!!!!!!!!!
    Jsi moc krásnej kluk *14* *3* *4*
    Bolí mě moc srdíčko, když Tě vidím. *8*
  • Děkuju

Dobrý večer,milí příznivci mé maličkosti.
    Náhodou jsem zabrousil na tuto diskusi a nevycházím z údivu jak hezky se tady o mě bavíte. Chci vám všem moc poděkovat. Honza
    • Re: Děkuju

Jste trapně naivní!! Myslíte, že by sem honza dával svuj mail?? uplne mimo, ne? proč by to dělal.. tohle to sem napsal nejakej chytrálek a vy si chned myslíte, e mluvíte s celebritou?? trochu trapný, ne? *15* *15* *8*
    • Re: Děkuju

Ahoj Honzo, jak to, že jsi zabrousil na tyhle stránky... *1* Nemáš nějaký univerzální meil, na který bych Ti mohla napsat a poprosit tě,jestli bys mi prosím poslal podepsanou tvoji fotku na meil... děkuji *7*
      • OK

Ahojte..
        Dobrá tedy, tenhle mail bude pouze pro ty, co sem zabrousí: j.revai@mujmail.cz
        Díky *4*
        • Re: OK

Honzo funguje Ti ten meil?
        • Re: OK

Ahoj Honzo a máš ICQ? dáš ho sem taky? Můžeš sem přihodit taky pár tvých fotek ne? *4*
  • vercaverca0123

verush

no já doufám ze funguje...:D uz jsem tak Honziova napsala mail.... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit